22.09.2022
Natalia Barbu a revenit in Moldova cu o surpriza pentru fanii sai. Afla unde locuieste interpreta de fiecare data cand revine la Chisinau: „Casa in care am trait in ultimii ani din viata mamei nu a fost casa unde am copilarit si cumva a disparut acel loc fizic de casa” - VIDEO

Mai rarut si mi dragut. Cu siguranta aceasta expresie i se potriveste invitatei emisiunii O Seara Perfecta, Natalia Barbu. Dupa ceva timp, interpreta a lansat o noua piesa, dar si un clip despre care a oferit mai multe detalii in cadrul interviului.

Chiar cu cateva minute inainte de interviu, Natalia a lansat noua sa piesa care se numeste Simplu. „Este un cantec care vine cumva din experienta mea de mamica a doua oara. Vine aceasta muza si inspiratie de la Veruta, pot sa spun ca aceasta piesa este dedicata fetitei mele Vera. Piesa mea transmite iubire si tot ce inseamna conexiune mama copii. In acest videoclip asta si o sa vedeti. Este scrisa de mine linia melodica, textul imi apartine mie si Zinei Zen.”, a spus artista.

Intrebata de catre Anisoara Loghin de ce piesa se numeste „Simplu”, Natalia a mentionat: „Pur si simplu. Pentru ca iubirea este simpla. Si viata este simpla, noi o complicam. Asta cumva mi sa parut a fi cea mai potrivita denumire.”

Chiar daca multe persoane publice isi afiseaza viata personala pe retelele de socializare si publica adesea fotografii cu copiii sai, Natalia Barbu incearca sa faca acest lucru cat mai rar. „Asa simt eu ca e corect. Nu judec pe nimeni, fiecare mamica decide. Am observat chiar si dupa ce am pus o poza cu sotul meu ca a crescut numarul de like-uri. Asta functioneaza si astfel unele mamici „se folosesc” de imaginea familiei lor. Sau nu neaparat, poate multora le place chestia asta. O sa incerc sa imi tin copiii mai departe de ochii lumii.”, a recunoscut interpreta.

De asemenea Natalia a spus ca nu a mai lansat o noua piesa de doi ani. „Mai vin si surprize la anul viitor, dar si pana la sfarsitul anului.”

Avand si un baiat, Natalia a povestit si cum este sa ai o fata. „E foarte la fel si in acelasi timp diferit. Iubirea este aceeasi, dar copiii sunt diferiti si chiar daca ar fi doi baieti. Vera este o satena deschis spre blond, asa eram si noi cand eram micuti.”, a povestit ea.

In aceasta vara, aceasta a participat alaturi de familia sa la o nunta de vis. Fiul cel mare al sotului sau s-a casatorit. „Au facut o nunta de zile mari, a fost wow.”

Cand vine la Chisinau, artista obisnuieste sa stea la una dintre prietenele sale. „Am doua prietene aici la Chisinau, stau ori la una ori la alta. Casa in care am trait in ultimii ani din viata mamei nu a fost casa unde am copilarit si cumva a disparut acel loc fizic de casa.”

Articole din aceeasi categorie