22.09.2022
Nina Cretu - sedinta foto pentru un brand de haine din Chicago! Vezi in ce rochie superba a pozat modelul - FOTO

Nina Cretu este una dintre cele mai urmarite bloggerite din tara, avand peste 230 de mii de urmaritori pe pagina sa de Instagram. 

Tanara publica adesea fotografii si video-uri cu momente din viata sa de zi cu zi. Recent, aceasta a postat pe retelele sale de socializare cateva imagini pe care i le-a facut un fotograf de la noi din tara pentru un brand de haine din America.

Intr-o rochie aurie din satin, Nina a demonstrat cat de feminina si delicata este. Drept accesorii, modelul a purtat cateva inele, o bratara, dar si cercei.

Candva facea jurnalism la Chisinau, iar acum este una dintre cele mai cunoscute interprete de muzica jazz de la Bucuresti. Afla ce profesie are Nadin Trohin, pe langa cea de interpreta: „Eu fiind o fire artistica, PRO m-a disciplinat in sensul asta” - VIDEO

Parul i-a fost prins intr-un coc pentru a pune un accent mai mare pe rochia in sine.

Nina Cretu are 22 de ani si e un model din Republica Moldova. Aceasta este intr-o relatie cu Renato Usatii din ianuarie 2022.

Cei doi au postat imagini in care petrec timpul impreuna si totul parea o gluma, insa intr-un final, ei sunt de nedespartit si calatoresc mult. Se pare ca familia Ninei este incantata de alegerea ei.

Natalia Barbu a revenit in Moldova cu o surpriza pentru fanii sai. Afla unde locuieste interpreta de fiecare data cand revine la Chisinau: „Casa in care am trait in ultimii ani din viata mamei nu a fost casa unde am copilarit si cumva a disparut acel loc fizic de casa” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie