02.07.2022
William si Harry, mesaj emotionant, in ziua in care Printesa Diana ar fi implinit 61 de ani - VIDEO

Ziua de 1 iulie, este un moment deosebit de emotionant si coplesitor pentru William si Harry, caci mama lor, Printesa Diana ar fi implinit azi 61 de ani. «Printesa Inimilor», asa cum a fost supranumita Diana, a fost omagiata, de cei doi fii ai ei, in cadrul unui eveniment special, organizat in cinstea ei. 

William si Harry organizeza in fiecare an o ceremonie prin care pastreaza vie amintirea mamei lor. Este vorba de Premiile Diana, un eveniment in care sunt recunoscute meritele copiilor si tinerilor cu varste intre 9 si 25 de ani, ce s-au implicat in actiuni umanitare sau care, prin faptele lor, au adus o contributie benefica societatii. 

In acest an, Premiile Diana s-au desfasurat chiar in ziua in care Printesa Diana ar fi implinit varsta de 61 de ani. Printul William si Harry au ramas intru totul devotati cauzei nobile a mamei lor, recunoscuta pentru actele sale de caritate, de-a lungul vietii. 

William a impartasit o scrisoare emotionanta catre Printesa Diana, in timp ce Harry, cu lacrimi in glas a transmis un mesaj dedicat mamei, prin intermediul unui clip video. 

Ce nu ar face Dan Negru pentru bani, desi are faima de zgarcit: „Primesc saptamanal oferte, dar le-am refuzat pe toate”

„Acesta este un an special si in care sper sa acordam mai mult timp, nu doar vietii pe care a avut-o ci si a modului prin care ea continua sa traiasca prin fiecare dintre noi, inclusiv tinerii care se implica in a face o schimbare in bine.

Mama mea a insuflat in mine si in noi toti dorinta de a ne face auzite glasurile si de a lupta pentru o lume mai buna. Si acum, ca sot si parinte, vocea mamei mele este si mai puternica in viata mea.”,  a marturisit Harry in clip. 

Printul William le-a multumit tinerilor participanti care onoreaza prin activitatea lor, impactul pe care l-a avut cea supranumita ,,Printesa Inimilor".

„Va multumim pentru compasiune, curaj si determinare absoluta. Sunteti personificarea mostenirii mamei mele si stiu ca ea ar fi atat de mandra de voi toti. Cred ca nu exista o modalitate mai buna de a-i celebra viata si munca ei decat prin a recunoaste meritele unor oameni incredibili care dedica atat de mult timp si efort pentru a-i ajuta pe cei din jurul lor.”

Printesa Diana s-a nascut la 1 iulie 1961, in Sandringham, Regatul Unit, intr-o familie de nobili britanici, iar la varsta de 20 de ani s-a casatorit cu Printul de Wales. Diana urma sa aiba un impact coplesitor asupra monarhiei britanice, daramand bariera de secole dintre aristocratia britanica si oamenii de rand.

Afla pentru ce i-a multumit fosta sotie a lui Travis Barker lui Kourtney Kardashian: „Travis a trecut prin multe momente complicate in viata...”

Printesa de Wales a fost primul membru al familiei regale britanice care, in 1980, s-a implicat in lupta anti-HIV si a vizitat pacientii ce sufereau de una dintre cele mai teribile maladii ale epocii moderne. 

In cadrul unui interviu din 1995, Diana a vorbit foarte deschis despre aventurile extraconjugale ale sotului ei cu Camilla Parker Bowles, gestul Printesei fiind privit cu foarte mult dispret de catre Casa Regala.

In 1996, Diana a divortat de Printul Charles si, la scurt timp, a inceput o relatie cu Dodi Fayed. Printesa Diana avea sa-si gaseasca tragicul sfarsit in 1997, in urma unui accident de masina, in timp ce autoturismul in care se afla alaturi de Dodi Fayed era urmarit de paparazzi, pe strazile Parisului. 

Vin de aproximativ 92 de mii de lei, fructe de mare si plaja din Saint-Tropez! Vezi cum are loc luna de miere a lui Brooklyn Beckham si Nicola Peltz - FOTO

Poporul britanic a fost devastat de moartea Printesei Diana, iar ceremonia, in care trupul Dianei a fost depus la Capela Regala din Biserica Saint James, a fost televizata. 

Vezi video aici. 

Articole din aceeasi categorie