01.07.2022
Afla pentru ce i-a multumit fosta sotie a lui Travis Barker lui Kourtney Kardashian: „Travis a trecut prin multe momente complicate in viata...”

Recent, Travis Barker a fost transportat de urgenta la spital. Despre acest lucru a raportat Page Six. Muzicianul a fost spitalizat la Centrul Cedars-Sinai din Los Angeles.

A devenit cunoscut faptul ca motivul spitalizarii muzicianului este inflamatia pancreasului - o afectiune care este de obicei insotita de greata si dureri severe in abdomen. Cu putin timp inainte de asta, artistul a facut o procedura de colonoscopie, iar medicii au considerat ca anume aceasta ar fi putut provoca inflamatia pancreasului.

Kolya Serga s-a intalnit cu Sean Penn in Ucraina: „E incredibil, insa e adevarat!” - FOTO

Fosta iubita a muzicianului a vorbit despre sentimentele ei pentru tatal copiilor ei si i-a multumit lui Kourtney Kardashian. „Multumesc tuturor care au grija de fostul meu sot, de tatal copiilor mei. Acum eu stiu ca el este in maini bune si este inconjurat de sprijin, de iubire, de o echipa de medici de top si, desigur, de frumoasa lui sotie, Kourtney”, a spus ea pentru TMZ.

„Eu ma rog ca Travis sa se faca bine cat mai curand, ca copiii mei sa fie linistiti, pentru ca eu stiu ca acum ei sunt stresati. Travis a trecut prin multe momente complicate in viata si eu stiu ca, cu sustinere si sprijin, el va trece si peste asta. Mereu am sa fiu alaturi de el si de copiii mei”. 

Beyonce, aparitie spectaculoasa pe coperta noului sau album - FOTO

Casnicia lui Travis Barker cu Shanna Moakler a fost a doua. Dupa ce s-a despartit de fostul ei sot, Shanna a scos la licitatie inelul de logodna pe care i l-a daruit Travis. „Acest capitol din viata mea s-a incheiat si, chiar daca acest inel imi place foarte mult si imi aminteste de lucruri frumoase, eu sper ca el acum isi va gasi o noua casa, un nou proprietar caruia ii va aduce la fel de multa bucurie precum mi-a adus-o candva mie”, a spus intr-un interviu femeia. 

Articole din aceeasi categorie