02.07.2022
Ce nu ar face Dan Negru pentru bani, desi are faima de zgarcit: „Primesc saptamanal oferte, dar le-am refuzat pe toate”

Dan Negru are faima de zgarcit si multa lume ar putea crede ca ar putea accepta orice colaborare de dragul banilor, dar nu este asa. Dan Negru nu ar face orice pentru un castig in plus, chiar daca iubeste banii si este destul de strans la punga.

Dan Negru lucreaza in televiziune de 25 de ani, iar de 15 ani face naveta la Chisinau pentru un proiect TV, dar primeste si numeroase oferte de a prezenta nunti. Primeste numeroase solicitari de a prezenta nuntile oamenilor, atat in Romania, cat si in Republica Moldova, insa le refuza, chiar daca stie ca acestea sunt cele mai banoase oferte.

Dan Negru, numit si „Regele audientelor”, pregateste un proiect nou la postul de televiziune Kanal D, intitulat Jocul cuvintelor, ce urmeaza a fi difuzat in curand pe post.

„Lucrez de 15 ani intr-o alta tara, in Moldova, unde am un show saptamanal care de multa vreme e cel mai urmarit program TV din Moldova. Asa ca plec des la lucru in Chisinau. Am si o multime de evenimente pe care le prezint prin tara, dar ori de cate ori pot ii iau pe ai mei cu mine. In schimb, refuz poate cele mai banoase oferte: nuntile.

Cu ce probleme de sanatate s-a confruntat Nicoleta Nuca la intoarcerea din vacanta: „Abia vorbesc” - FOTO

Primesc saptamanal oferte sa prezint nunti in tara, atat in Romania, cat si in Moldova. Acolo, in Moldova e chiar un ritual ca prezentarea nuntilor sa fie facuta de un prezentator celebru si cum showul meu e in top acolo, am multe oferte.

Nu ma pricep. Le-am refuzat pe toate. Nu stiu sa prezint nunti si le-as strica oamenilor amintirea de o viata”, a declarat Dan Negru pentru fanatik.ro.

Dan Negru a surprins atunci cand a anuntat ca si-a dat demisia de la Antena 1 pentru un alt job la Kanal D. Acesta sustine ca nevoia de a schimba mediul de lucru, dar si colegii, l-au determinat sa ia aceasta decizie.

„Ca sa mai intalnesc si alti oameni. Simteam ca ruginesc si aveam nevoie de putin ulei' ca sa nu ma anchilozez definitiv. In epoca moderna, dinamica e o normalitate. Am ramas in relatii bune cu toti colegii mei din toata breasla.

Ba chiar producatorul primului meu show de la Kanal e Nicoleta Ilie, cea cu care am lucrat impreuna la TVR si apoi la Antena, adica mereu in ultimii 25 de ani.

Dar unde este Maxim Galkin? Alla Pugacheva, impreuna cu copii sai s-a mutat in alta tara

Cu Nicoleta am facut o preselectie Eurovision acum vreo 22 de ani la TVR. Apoi am facut alte productii la Antena si iata-ne la Kanal D. Asta e frumusetea televiziunii: oameni care o fac”, a mai spus Dan Negru.

„Nu cred in noroc, in general. Sunt un om credincios si pun reusitele din viata pe seama credintei si esecurile pe seama nepriceperii sau a lipsei de implicare”, mai spune Dan Negru.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie