02.07.2022
Vin de aproximativ 92 de mii de lei, fructe de mare si plaja din Saint-Tropez! Vezi cum are loc luna de miere a lui Brooklyn Beckham si Nicola Peltz - FOTO

Nunta lui Brooklyn Beckham si Nicola Peltz, pe care tot au amanat-o din cauza coronavirusului, a avut loc inca la inceputul lunii aprilie. Acum, tinerii casatoriti au plecat in sfarsit in luna de miere, insa nu pe o insula privata, asa cum ati putea crede, ci in Saint-Tropez.

Cuplul se relaxeaza pe plaja, merge la cumparaturi si se bucura din plin de bucataria franceza.

O femeie obsedata de Barbie a platit mii de lire sterline pentru a-si transforma casa intr-un palat roz: „Mi-am indeplinit visul”

Pentru a lua cina, in prima seara, cuplul a mers la cel mai luxos local din oras - Club 55, un loc legendar, unde poti intalni mereu celebritati si milionari mondiali. Acolo, Brooklyn si Nicola au comandat, probabil, fructe de mare si au servit un Chateau Margaux din 2006. Apropo, costul unui astfel de vin este de peste 4.000 de lire sterline (aproximativ 92.000 de lei).

Alex Rodriguez si Kathryne Padgett au fost vazuti tinandu-se de mana. Cei doi au luat parte la petrecerea de dupa concertul lui Machine Gun Kelly din New York - FOTO

Cei doi au publicat mai multe imagini de la cina, pe Instagram, insa nu s-a incheiat totul aici. Intr-un alt restaurant francez, angajatii au pregatit pentru cuplu o surpriza: muzicieni locali au interpretat melodia „Can't Help Falling In Love With You” pentru tinerii casatoriti. Beckham si Peltz au fost incantati. 

Articole din aceeasi categorie