23.01.2023
Vremea de iubit! Cleopatra Stratan si Edward Sanda au lansat o noua melodie, alaturi de un videoclip romantic si pasional: „Cea mai frumoasa declaratie” - VIDEO

Sunt tineri si mereu indragostiti, iar vocile lor se completeaza. Cleopatra Stratan si sotul sau, Edward Sanda au lansat acum o ora o noua premiera, un cantec despre dragoste, care se numeste „Vremea de iubit”. 

Piesa este interpretata in limba romana. Ambii interpreti apar in videoclip foarte senzuali, rostind cuvinte romantice si dansand pasional. 

„E vremea de iubit. Cand ma ai pe pielea ta, tu nu mai vrei nimic. Cand iti dau la maxim dragostea. E vremea de iubit. Noi in noptile nebune pan’ la rasarit ne invelim cu pasiune”, astfel sunt cateva fraze din noua lor compozitie. 

Muzica si textul au fost compuse de Edward Sanda, Randi, Cleopatra Stratan si Gheorghe Vijay. Orchestratia si mixul - Madalin Rosioru, Edward Sanda.

„Soarta ne-a unit!” El din Kyrghistan, ea din Gibraltar. De ce interpretii Amircik si Kerria s-au intalnit la Chisinau - VIDEO

Fanii interpretilor au indragit imediat noua lor piesa. Aceasta a acumulat in doar o ora aproape 8 mii de vizualizari si multe comentarii frumoase.

„Felicitari dragii mei copilasi! Cat mai multe astfel de piese frumoase de dragoste! Va iubeste tati”, a scris Pavel Stratan. 

Fiica cea mare a Lisei Marie Presley a devenit mama in secret! Sotul sau a dezvaluit totul in timpul inmormantarii

„O piesa fresh si un videoclip romantic si pasional!”, „Felicitari pentru piesa! In sfarsit un videoclip diferit de celelalte, mai romantic si mai pasional, care va reprezinta ca si cuplu de indragostiti”, „Iubirea va salva lumea! Felicitari dragilor!”, „Felicitari, o melodie superba, doua voci minunate, mult succes in continuare!”, „Doi adolescenti frumosi, talentati si cu mare bun simt, ceea ce e rar azi”, „Cea mai frumoasa declaratie:
„E vremea de iubit””, „Foarteeeeee frumoasa piesa si clipul!”, „Doua voci care se completeaza”, sunt doar cateva dintre comentariile de felicitare lasate de catre internauti. 

Cleopatra Stratan este o artista nascuta in Republica Moldova. Este fiica cantaretului Pavel Stratan. Primul ei album se intituleaza „La varsta de trei ani”. Aceasta detine 6 recorduri mondiale. In prezent, Cleopatra este casatorita cu cantaretul Edward Sanda, un cantaret si producator muzical roman. Edward Sanda s-a alaturat echipei Famous Production in anul 2016 si a devenit in scurt timp unul dintre artistii momentului.

Tenorul Dumitru Mitu - declarat „fenomenul” concursului „SWR Junge Opernstars 2023”! Muzicianul a castigat premiul prestigios „Emmerich Smola” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie