23.01.2023
Fiica cea mare a Lisei Marie Presley a devenit mama in secret! Sotul sau a dezvaluit totul in timpul inmormantarii

Riley Keough si sotul sau, Ben Smith-Petersen, au devenit parintii unei fetite. Informatia nu a fost publica pana acum.

Ben Smith-Petersen a facut dezvaluirea duminica, chiar la inmormantarea Lisei Marie Presley de la Graceland. El a citit public, vadit emotionat, o scrisoare din partea lui Riley Keough, fiica cea mare a Lisei Marie Presley.

„Multumesc ca mi-ai aratat ca in lumea asta, dragostea e singurul lucru care conteaza. Sper sa-mi iubesc fiica asa cum tu m-ai iubit pe mine, asa cum l-ai iubit pe fratele nostru, cum ti-ai iubit gemenele.”, incepe scrisoarea pe care Ben Smith-Petersen a citit-o printre noduri de emotie.

Toate privirile au fost indreptate catre ea! Cum a aparut Georgina Rodriguez pe covorul rosu la Riyadh. Reactia sauditilor

„Iti multumesc ca mi-ai daruit taria, inima, empatia, curajul, simtul umorului, manierele, temperamentul, latura salbatica, tenacitatea. Eu sunt produsul inimii tale. Surorile mele sunt produsul inimii tale, fratele meu este produsul inimii tale.”

Potrivit PageSix, Ben Smith-Petersen, care s-a casatorit cu Riley Keough in 2015, nu a oferit alte detalii despre noua venita in familia Presley. Nici cand s-a nascut, nici macar numele ei.

Micuta este nepoata Lisei Marie Presley, care a murit neasteptat la doar 54 de ani, la doar doua zile dupa ce a participat la ceremonia Globurile de Aur.

Acum, oficial, Riley Keough este mamica. Din pacate, micuta nu va avea parte de „magia” bunicii sale, atat de apreciata de o lume intreaga. Mai mult, gemenele Lisei Marie au ramas fara mama la doar 14 ani.

Jennifer Lopez, adevarul despre nunta din Vegas. Ben i-a spus: ”La naiba, o facem acum”

Familia Presley este o familie greu incercata pe partea emotionala, iar vestea unui nou bebelus aduce speranta, atunci cand este cea mai mare nevoie de ea.

Riley Keough a stat in primul rand la ceremonia de inmormantare si a ascultat cu emotie cuvintele sotului sau si ale bunicii sale, Priscilla Presley.

Articole din aceeasi categorie