23.01.2023
„Soarta ne-a unit!” El din Kyrghistan, ea din Gibraltar. De ce interpretii Amircik si Kerria s-au intalnit la Chisinau - VIDEO

Muzica nu cunoaste hotare. El din Kyrghistan, ea din Gibraltar - doi tineri talentati s-au contopit intr-un tandem inedit si au lansat o piesa, iar videoclipul a fost filmat in Republica Moldova. Curios, nu? Ce nebunie a iesit la colaborarea dintre Amirchik si Kerria, dar si cine este producatorul moldovean al interpretului, afla din reportajul marca O Seara Perfecta. 

Aceasta piesa este o colaborare dintre Kerria Si Amirchik. El din Kyrgyzstan, ea din Gibraltar, s-au intalnit pentru prima data la Chisinau pentru a filma clipul acestei piese.

„Soarta ne-a unit cu Kerria. Am decis sa colaboram, sa lansam o piesa. Ea mi-a propus sa lansat hit-ul creat de Randi, cred ca il stiti cu totii. Ea mi-a zis ca ar vrea ca refrenul sa fie cantat de mine. Eu i-am propus sa-l inregistrez si sa vedem cum va suna. Uite ca totul este bine, maine vom filma videoclipul. Nu ne-am vazut niciodata in realitate cu Kerria. Doar pe retelele sociale”, Amirchik, interpret. 

Ronin Terente a recunoscut ca adesea ii apar ganduri de a parasi Moldova, insa ceva il motiveaza sa nu o faca: „Aici eu nu fac multi bani, dar ma simt bine din punct de vedere emotional” - VIDEO

„I-am ascultat muzica si m-am gandit ca am un hit pe care ar trebui sa il cantam impreuna. I-am scris, i-am propus sa colaboram. I-am scris de o multime de ori pe Instagram”, Kerria, interpret. 

„Ea ma suna, imi scria, imi trimitea videoclipuri. Mi-a scris un an intreg si m-am gandit ca ar trebui sa-i raspund”, Amirchik, interpret. 

Piesa este semnata de Randi, cunoscut interpret din Romania, iar la aranjament au lucrat doi moldoveni, Catalin Temciuc si Alex Brasoveanu, care de altfel este si producatorul lui Amirchik.

„Randi este compozitorul acestei melodii. Piesa este faina, insa eu am vrut sa o mai refact, sa fie mai fresh. Mi s-a propus sa colaborez cu un producator din Moldova. Am schimbat putin piesa, am facut-o mai actuala”, Kerria, interpreta.

Cleopatra Stratan si Edward Sanda, momente grele. Cei doi au stat separati timp de jumatate de an: „Am considerat acest obstacol un test in relatia noastra”

„De fapt este foarte cool cand mai multe persoane din mai multe locuri se unesc si fac ceva. Este ca o poveste globala. Am venit sa filmam aici pentru ca demult imi doream sa mananc mamaliga si placinte. Aici oamenii sunt foarte buni, foarte talentati”, Amirchik, interpret. 

Asa cum petrece mult timp alaturi de producatorul sau Alex Brasoveanu, Amirchik este deja familiarizat cu bucataria moldoveneasca.

„Am gustat mamaliga si placintele nu aici, dar la prietenul meu, Alex. El mi-a zis cand voi merge in Moldova sa mananc neaparat mamaliga si placinte, caci sunt foarte gustoase”. 

Cristina Scarlevschi - moment emotionant! Ce a publicat dansatoarea pole in mediul online la o luna de la nastere: „Acum inteleg ce inseamna „iubire adevarata”” - FOTO

Mai mult, tanarul a reusit sa invete de la Alex si cateva cuvinte in limba romana.

„Il voi suna cand el va manca si eu voi manca si ii voi spune: „Pofta buna, frate” si el o sa-mi zica „Pofta buna. Fii sanatos””, Amirchik, interpret. 

Articole din aceeasi categorie