26.04.2023
Cate operatii estetice are, de fapt, Kylie Jenner. Un medic a dezvaluit totul: „Ar trebui sa fie mai transparenta cu fanii ei” - FOTO

Kylie Jenner a insistat de-a lungul anilor ca a apelat la o singura procedura estetica, modificandu-si doar volumul buzelor. Cu toate acestea, un specialist in operatiile estetice a dezvaluit ca „aspectul sau s-a schimbat destul de mult” si ca vedeta ar trebui sa fie „mai transparenta” cu fanii ei. 

Nicolle Trifan - imagini spectaculoase din Instanbul! Bloggerita are parte de o vacanta de vis - FOTO/VIDEO

Sora mai mica a lui Kim Kardashian, in varsta de 25 de ani, a declarat ca a apelat doar la fillere pentru buze, insa medicii esteticieni sunt convinsi ca antreprenoarea nu este complet sincera. Dr. Eugenia Bonelli a dezvaluit pentru publicatia Mirror ce operatii estetice are Kylie Jenner si la ce proceduri a apelat pentru a ajunge la aspectul sau de acum. Cu toate acestea, ea a insistat ca vedeta „nu ar trebui sa fie jenata” sa dezvaluie schimbarile pe care le-a facut si ar trebui sa fie mai transparenta cu fanii sai.

Dr. Bonelli a sugerat ca vedeta si-a facut o rinoplastie si si-a injectat pometii cu botox pentru a-si face fata mai simetrica.

Tatiana Heghea - cu lacrimi in ochi! Interpreta a povestit despre avortul spontan pe care l-a suferit: „Mi-a fost dureros pentru ca...” - VIDEO

„In ciuda afirmatiilor ei recente, cum ca ar avea doar filler in buze, dupa parerea mea, Kylie s-a schimbat destul de mult de-a lungul anilor. Daca ne uitam mai atent la nasul ei, varful pare mult mai rafinat, iar puntea este mai ingusta. Prin urmare, cred ca una dintre primele proceduri pe care le-a avut la o varsta frageda este probabil sa fi fost o rinoplastie. De asemenea, pometii ei sunt mai definiti, iar fata ei a devenit mult mai sculptata de-a lungul anilor. Chiar daca pierdem grasime pe masura ce imbatranim, Kylie are doar 25 de ani. Este foarte posibil sa fi obtinut acest aspect cu botox pentru pometi si prin indepartarea grasimii din zona barbiei. Corpul ei s-a schimbat de-a lungul anilor. Are sani mai mari, talie mai mica si fese mai mari. Este posibil sa fi avut o combinatie de implanturi si transferuri de grasime pentru a-si modela corpul actual.”, a declarat Dr. Eugenia Bonelli.

Cu toate acestea, medicul a insistat ca vedeta ar trebui sa fie apreciata pentru realizarile sale. „Operatiile sunt irelevante fata de ceea ce a facut ea. Este cea mai tanara femeie care a ajuns miliardara, asa ca are toata admiratia mea. Insa, cred ca lumea ar aprecia mai mult daca vedetele ar fi mai transparente cu privire la procedurile pe care le-au facut. Nu ar trebui sa fie jenate. In plus, adevarul i-ar putea impiedica pe tineri sa nu se mai compare cu un ideal care nu este usor de realizat.”,spune Bonelli.

Un duet de exceptie! Pasha Parfeni impreuna cu bunica lui au interpretat piesa „Soarele si Luna”: „Imi doresc ca multi dintre noi la 30 sa aiba energia ta la 89” - VIDEO

In urma cu ceva timp, Kylie a vorbit despre operatiile estetice. Vedeta a spus ca oamenii au adesea o „conceptie gresita” despre ea si cred ca a apelat la multe interventii.

„Cred ca o mare conceptie gresita despre mine este ca m-am operat atat de mult pe fata si ca eram o persoana nesigura. Chiar nu eram! Da, imi plac buzele pline si mi-am dorit buze mai voluminoase, dar inca de mica am fost intotdeauna cea mai increzatoare persoana din camera. Am avut o problema cu nesiguranta din cauza buzelor, asa ca am apelat la fillere si a fost cel mai bun lucru pe care l-am facut vreodata. Nu regret. Dar intotdeauna am crezut ca sunt draguta”,a spus vedeta de reality intr-un nou interviu.

Pe asta nu ai vazut-o! Vezi cum arata Iuliana Beregoi in poza de buletin - FOTO

Articole din aceeasi categorie