16.03.2022
Vocea ei iti da fiori! Andreea Cuciuc a interpretat o piesa emotionanta in limba ucraineana, in semn de solidaritate si sprijin pentru cei care acum sufera: „Vrem sa fie bine, sa fie pace” - VIDEO

In cadrul emisiunii O Seara Perfecta, Andreea Cuciuc a interpretat live o piesa in limba ucraineana. Tanara spune ca aceasta piesa a atins-o foarte mult si, in aceasta perioada ea este mai actuala decat niciodata. Piesa este una melancolica, dedicata mamelor: „Cand am auzit-o m-am indragosit de ea complet”.

Andreea a interpretat o piesa in limba ucraineana. „Cand am auzit-o m-am indragostit de ea complet. Chiar daca eu am invatat piesa asta anul trecut, pe cand nu stiam nici limba rusa, nici limba ucraineana, dar aceasta m-a emotionat mult. Mi-a dat o stare, nu o pot explica. Cand am tradus cuvintele, am inteles ca este despre mama, este dedicata mamei. In aceasta perioada, eu mi-am adus aminte de aceasta piesa si o cant cu asa o durere”. 

„Nu noi ti-am dat viata, tu ne-ai dat noua viata...” Anisoara Loghin - mesaj emotionant de ziua fiului sau, Raul - FOTO

„Este despre iubirea fata de mama si chiar daca eu nu inteleg fiecare cuvant, eu simt ceea ce cant”, a mentionat Andreea. 

I se da mai usor limba engleza, iar limba rusa e mai complicata pentru ea. „Mi se da rusa cam greu, anul trecut imi era mult mai dificil, iar acum deja o inteleg mai bine. Nu este mare diferenta dintre rusa si ucraineana. Eu mai intai invat melodia, iar mai apoi deja cuvintele”. 

De curant, pe data de 3 martie a fost ziua mamei sale. Andreea a felicitat-o printr-un mesaj emotionant pe care l-a postat pe retelele de socializare. „Cat cresc, mai multi imi spun ca incep sa seaman mai mult cu mama, la par, la forma fetei. Putin si la caracter ne asemanam. La mine tata este mai calm, iar mama mai dinamica, si eu am iesit un mix. Noi cu mama suntem ca doua prietene, ne intelegem foarte bine. Avem o relatie foarte frumoasa. Eu nu ascund nimic fata de ea. Ea ma ajuta in toate clipele, ma sustine si ma intelege”. 

Totusi, cum fara mici neintelegeri si conflicte. „Ne certam de la cele mai mici detalii”. 

De ziua sa de nastere, prezentatoarea Vlada Mardari a mers intr-o escapada fantastica alaturi de sotul ei: „In acest an am sa fiu doar cu sotul meu, cel mai drag om” - VIDEO

In aceasta perioada, Andreea spune ca la scoala profesorii se straduie sa nu ii streseze cu toate noutatile triste. „Noi mai mult cu colegii discutam pe aceste teme, mai privim stiri si vorbim dupa. Profesorii incearca sa nu ne spuna nimic despre asta ca si asa avem multe teme pentru acasa si suntem stresati. Suntem destul de panicati, cu totii suntem. Ne facem griji de refugiati, de toti. Vrem sa fie totul bine, sa traim in pace”. 

Andreea zice ca ii urmarea pe bloggerii si vedetele din Rusia si Ucraina, iar acum se simte lipsa acestor persoane. „Ei s-au mutat pe alte platforme si pe Instagram nu mai posteaza story sau altceva. Majoritatea erau artisti. Urmaream si influenceri. Acum deja ii urmaresc pe o alta retea, insa pot spune ca sunt cam pasivi”. 

Nu si-a putut stapani lacrimile cand l-a vazut pe sotul sau! Momentul in care Anisoara Loghin a fost surprinsa in direct la O Seara Perfecta: „Esti cel mai bun tatic, te asteptam acasa...” - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie