15.03.2022
De ziua sa de nastere, prezentatoarea Vlada Mardari a mers intr-o escapada fantastica alaturi de sotul ei: „In acest an am sa fiu doar cu sotul meu, cel mai drag om” - VIDEO

De ziua ei de nastere, Vlada Mardari, prezentatoarea emisiunii ISanatate, a plecat intr-o escapada la munte. In cadrul unui live de la O Seara Perfecta, Vlada a povestit cum se simte, cum si-a inceput ziua si cum isi va sarbatori in acest an ziua sa de nastere. 

„Suntem la Brasov la general. Acum, la moment, suntem in muntii Bucegi, in apropierea Brasovului. Suntem intr-un satuc, la inaltimea de 1400 de metri si este foarte frig aici. Nu stiu cat, este minus la sigur. Tocmai am prins apusul soarelui, a fost foarte frumos”, a mentionat Vlada.  

Vlada a mers in vacanta alaturi de sotul ei si au reusit sa prinda o vreme foarte buna. „Aici e multa zapada, e iarna in toi. Am fost si la schiat ieri. Deci, te simti ca esti inca in iarna, nu simti ca e primavara”. 

Pregateste-ti corpul pentru sarcina mult dorita! Nutritionista Elena Ozun iti ofera sfaturi pentru o sarcina sanatoasa si o minte linistita: „Cred ca este important ca oamenii sa inteleaga care este influenta stilului lor de viata pentru calitatea vietii bebelusului lor.” - VIDEO

Ziua sa de nastere a inceput foarte frumos. „A inceput ziua foarte lenes. M-am intins, am stat in baie, am ascultat muzica, mi-am facut toate procedurile mele de frumusete. Cumva, acest lux de a incepe dimineata foarte lent, de a petrece timpul in voie, de a nu te grabi nicaieri, deja este o sarbatoare, in special luni, cand toata lumea e pe fuga. Am inceput dimineata cu multe felicitari, cu sotul meu alaturi si m-am simtit foarte bine”. 

Fetita sa a ramas acasa de aceasta data. „Ea nu rezista la frig, nu-i place frigul. Noi suntem asa mai rezistenti, mai aventurieri, noi ne pornim, rezistam, ne adaptam, ne imbracam mai cald si mergem inainte. Ea e mica, are somnul ei, are regim. Oricum, am venit doar pe cateva zile si in curand ne intoarcem acasa”. 

Ofera sprijin tuturor refugiatilor care au copii cu Sindromul Down! Ludmila Adamciuc este impacata cu sine, deoarece si-a gasit misiunea sa pe acest pamant: „Pana nu a aparut Beatrice in viata mea, eram ca o piesa de puzzle care nu isi putea gasi locul” - VIDEO

In acest an, Vlada a decis sa nu faca petrecere mare, ci sa petreaca timpul calitativ alaturi de sotul ei. „Stii, cu anii incepi sa petreci timpul un pic mai diferit. Anul trecut am dat o petrecere mare, cu muzica, cu multi prieteni, iar anul asta am sa fiu doar cu sotul meu, cu cel mai drag om, partenerul meu si probabil vom lua cina undeva intr-un restaurant si atat”. 

In acest an, Vlada isi doreste: „In aceste timpuri apreciezi putin pe care il ai. Te uiti la lucruri altfel. Cel putin asta a fost lectia pe care am invatat-o, sa apreciez in fiecare zi tot ce ma inconjoara, faptul ca suntem cu oamenii dragi alaturi, suntem sanatosi si e pace, cel putin aici unde suntem noi”. 

Articole din aceeasi categorie