16.03.2022
Nu si-a putut stapani lacrimile cand l-a vazut pe sotul sau! Momentul in care Anisoara Loghin a fost surprinsa in direct la O Seara Perfecta: „Esti cel mai bun tatic, te asteptam acasa...” - VIDEO

Lacrimi, nedumeriri si emotii necontrolabile, la aceste incercari a fost supusa prezentatoarea Anisoara Loghin ieri, in transmisiune directa de la emisiunea O Seara Perfecta. 

Frumoasa mamica a avut parte de un moment emotionant in direct. In timp ce isi prezenta invitata, pe ecran a aparut sotul sau - Radu Ginsari, care a felicitat-o de la distanta cu aniversarea de un an a fiului lor Raul. 

Toata zambet, apoi cu siroaie de lacrimi, Anisoara a fost cert emotionata sa isi vada sotul in direct. 

Yana Rudkovskaya a comentat actiunea jurnalistei din Rusia care a protestat impotriva razboiului din Ucraina: „A meritat oare?”

„Am tinut neaparat sa te felicit cu ziua de nastere a copilasului nostru. Esti o mama exemplara, chiar daca toata ziua muncesti si esti la lucru, seara Raul are parte de toata dragostea si tot ce are el mai mult nevoie. Tati va pupa de la distanta” i-a spus Radu sotiei sale. 

La randul sau si Anisoara l-a felicitat pe tatal lui Raul si i-a multumit ca este cel mai bun tatic. Ea a precizat ca il asteapta acasa cu dor.

Surprizele insa nu s-au terminat aici, iar la scurt timp pe usa a intrat un curier cu multe baloane.

Dupa ce a fost data disparuta, jurnalista din Rusia continua sa lupte impotriva razboiului. Ce mesaje apar pe conturile ei?

Ambii parinti au spus ca isi doresc ca copilul lor sa creasca intr-o lume in care sa predomine linistea si pacea.

Anisoara Loghin este casatorita cu fotbalistul Radu Ginsari. Cei doi au impreuna un baietel, pe nume Raul.

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie