15.03.2022
„Nu noi ti-am dat viata, tu ne-ai dat noua viata...” Anisoara Loghin - mesaj emotionant de ziua fiului sau, Raul - FOTO

Astazi, prezentatoarea emisiunii O Seara Perfecta de la PRO TV, Anisoara Loghin a impartasit un urmaritorii sai virtuali un mesaj de felicitare pentru fiul sau Raul care are deja 1 anisor.

„Nu noi ti-am dat viata, tu ne-ai dat noua viata… Exista o singura zi care schimba tot. In capul tau, in sufletul tau, in tot ce inseamna viata ta. Pentru mine e 15 martie 2021. Atunci cand Raul a venit in viata noastra. Sa cresti un om frumos intr-o lume frumoasa, puiule!”, a scris Anisoara pe Instagram.

De asemenea aceasta a publicat si cateva fotografii cu fiul sau care au fost facute pe parcursul acestui an.

Max Barskih - adresare dura catre Timati, Yana Rudkovskaya si alti artisti rusi: „Iti multumim Instagram ca ne-ai salvat de Buzova”

Postarea a fost apreciata de sute de internauti. De asemenea unii l-au si felicitat pe micul Raul cu ocazia aniversarii. „La multi ani, Raul ! Fii sanatos, fericit si o copilarie cit mai frumoasa”, „Felicitari, Anisoara!!! Multi ani fericiti pentru Raul si o copilarie frumoasa!”, „La multi ani sanatosi pentru micutul Raul si o copilarie cat mai frumoasa si colorata!”, „Sa va fie sanatos copilasul sa va bucurati mereu de reusitele lui.”

Se simte mandra ca a stat nemiscata, in direct, in timp ce in spatele ei, o jurnalista striga: „Nu crede propagandei”. Ce spune prezentatoarea din Rusia Ekaterina Andreeva - VIDEO

De la un blogger de succes - la un spalator auto! Dava, surprins lucrand la un service auto dupa inchiderea Instagramului in Rusia - VIDEO

Anisoara Loghin este casatorita cu fotbalistul Radu Ginsari. Cei doi au impreuna un baietel, pe nume Raul.

Articole din aceeasi categorie