15.05.2022
Vladimir Putin, aparitie socanta! Pete negre pe fata, acoperite de machiaj - FOTO

Absenta neasteptata la meciul de hochei din cadrul Festivalului National de la Soci, unde Vladimir Putin era asteptat. Liderul Rusiei a lipsit de la partida la care participa de obicei oficialii de top, oligarhii, liderii de securitate si celebritati. In schimb, acesta a transmis un video, insa fata sa a atras atentia tuturor.

Vladimir Putin a fost asteptat sa joace in meciul de hochei de la Soci, dar nu si-a facut aparitia la eveniment. Liderul de la Kremlin a transmis un mesaj video, scrie thesun.co.uk.

Pete negre pe fata acoperite de machiaj. Ce s-a intamplat cu Vladimir Putin?
Potrivit sursei citate, in filmuletul transmis de Vladimir Putin s-a putut observa cu ochiul liber ca ar avea pete negre pe fata, acoperite de machiaj, lucru care denota faptul ca presedintele rus, Vladimir Putin ar avea probleme mari de sanatate. Liderul ar fi oferit explicatia pentru absenta sa de la meci.

Moldoveanca Martina Meola, moment uluitor pe scena talentelor: a cantat la pian legata la ochi si a ridicat toata sala in picioare: “Cred ca acesta e un numar demn sa castige Romanii au talent” - FOTO/VIDEO

„De obicei, aceasta data era salvata in calendarul sau. Cu siguranta, ceva nu este in regula, iar din acest motiv nu a participat”, spune o sursa din Rusia pentru The Sun.

Vladimir Putin era nelipsit de la meciul de hochei. In 2019 a marcat opt goluri. Cu atat mai mult, in mai 2021, liderul de la Kremlin sustinea ca hocheiul ii ofera o calitate superioara vietii.

„Te ajuta sa iti prelungesti viata, sa ai o calitate a vietii superioara”, spunea Vladimir Putin.

Care este starea de sanatate a liderului de la Kremlin?
De curand au tot circulat mia multe informatii cu privire la starea de sanatate a lui Vladimir Putin. Media rusa General SVR a publicat recent declaratiile unui fost soldat rus de rang inalt cu privire la starea de sanatate a lui Vladimir Putin.

„Medicii spun ca este nevoie de operatie, insa momentan nu a fost stabilita data. Va fi supus unei interventii chirurgicale si o perioada va fi incapabil sa isi desfasoare activitatile firesti.

Lacrimi de fericire, recunostinta si implinire! Designer-ul vestimentar Elena Bivol a postat un video emotionant in care anunta sexul bebelusului sau: „It's a...” - VIDEO

Stim foarte bine ca are cancer si boala Parkinson, asa cum am spus de multe ori. Maladiile progreseaza”, a spus fostul soldat de rang inalt.

Conform investigatiilor recente ale unor jurnalisti rusi, Vladimir Putin ar fi in permanenta inconjurat de medici. 

Articole din aceeasi categorie