15.05.2022
Moldoveanca Martina Meola, moment uluitor pe scena talentelor: a cantat la pian legata la ochi si a ridicat toata sala in picioare: “Cred ca acesta e un numar demn sa castige Romanii au talent” - FOTO/VIDEO

Adorabila Martina Meola a stralucit pe scena primei semifinale Romanii au talent. Fetita care a primit Golden Buzz de la Smiley si Pavel Bartos a avut o interpretare magistrala la pian, legata la ochi. 

Juratii au aplaudat-o in picioare pe micuta pianista. 

Ucraina este marea castigatore a concursului Eurovision 2022! Vezi pe ce loc s-a pozitionat Republica Moldova - FOTO/VIDEO

Andi Moisescu: “Martina este un fenomen extrem de rar! Ce am vazut noi este de domeniul irealului. Acelasi balet pe clape (...) Eu cred ca acesta este un numar demn sa castige emisiunea Romanii au talent”.

Andra:Eu m-am simtit ca si cum as fi in finala! Esti un dar pentru noi. Iti prevad un viitor foarte frumos!”

Mihai Bobonete: „Este foarte despre un talent uluitor!”

Talentul ei inseamna tot. Martina Sustine ca un singur procent este talent si 99 de procente reprezinta munca. Ea a mers la primul concurs cand avea 6 ani si a luat locul 1. La preselectiile Romanii au talent, Martina a ridicat toata sala in picioare, iar juratii au aplaudat-o minute in sir. 

Daca v-a placut numarul Martinei Meola, o puteti vota AICI dupa START VOT

Show-ul poate fi urmarit, in direct, si pe VOYO.

Articole din aceeasi categorie