15.05.2022
Lacrimi de fericire, recunostinta si implinire! Designer-ul vestimentar Elena Bivol a postat un video emotionant in care anunta sexul bebelusului sau: „It's a...” - VIDEO

Elena Bivol este o prezenta urmarita de peste 75 de mii de oameni pe reteaua de socializare Instagram. Pe langa postari cu haine si look-uri indraznete, Elena mai posteaza si evenimente importante din viata sa. Asadar, dupa ce a facut marele anunt ca este insarcinata pentru a doua oara, Elena a organizat un gender party in care a aflat sexul pe care bebelusul sau il va avea.

De curand, Elena a organizat un gender party. La acesta au luat parte cei mai apropiati prieteni si cunoscuti ai femeii, dar si rudele sale.

Intr-o ambianta placuta si armonioasa, un cadou gigant si-a facut aparitia. Pe acesta era notat „fetita sau baiat?”. Atunci cand cuplul a deschis cadoul, o multime de baloane albastre au zburat catre cer, iar acest lucru a anuntat ca Elena poarta sub inima un baietel.

Bucuria, imbratisarile lungi si sclipirea ochilor a fost incontrolabila, asta intrucat cuplul cu siguranta isi doreau mult un baietel, de vreme ce au o fiica mai mare in varsta de 5 ani.

Britney Spears, in pragul unei noi depresii. Mesajul devastator dupa ce aceasta a pierdut a treia sarcina: „Am pierdut copilul minune...” - FOTO

Urmaritorii Elenei au fost activi si au felicitat-o rapid in sectiunea de comentarii: „Ce frumos! Sarcina usoara./ Felicitari/Foarte frumos”, sunt doar cateva dintre comentariile internautilor. 

Elena Bivol este un designer vestimentar autohton urmarita de aproape 76 de mii de persoane pe Instagram.

Ucraina este marea castigatore a concursului Eurovision 2022! Vezi pe ce loc s-a pozitionat Republica Moldova - FOTO/VIDEO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie