15.05.2023
Camelia Ursu - lansare de piesa si videoclip! Vezi despre ce e noua melodie, dar si ce eveniment a organizat interpreta - VIDEO

Cu ocazia zilei sale de nastere si-a dorit sa organizeze un eveniment special. Camelia Ursu i-a invitat pe oamenii dragi la o premiera muzicala insotita de videoclip. Afla dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta despre ce e noua melodie dar si cine a fost alaturi de interpreta.

„Mi-a venit o idee spontana asa de ziua mea sa-mi lansez o piesa, totul sa intamplat foarte rapid, intr-o luna de zile am pus totul la punct, piesa a fost gata in doua saptamani, videoclipul la fel a fost filmat intr-o zi si editat intr-o saptamana. Este in stil etno balcanic, machedonesc, ceva mia nou. Mama mea din momentul in care i-am spus ideea a dat curs si fara a ne gandi daca avem buget sau orice altceva, am inceput treaba, ne-am apucat si la final vai de mine ce facem noi mai departe. Dar am reusit si totul este bine intr-un final.”,spunea Camelia.

Versurile piesei Floarea Ta au fost scrise chiar de mama interpretei.„Eram la facultate in weekend, de dimineata pana seara la ore si am rugat-o pe ea sa mi le faca si statea noaptea si imi scria versurile. Eu cred ca a iesit foarte bine, videoclipul l-am filmat chiar la noi in Chisinau, parcul Dendrarium, alaturi de formatia mea de la Iasi.”

Mama acesteia, Ana Ursu a marturisit:„In calitate de parinte nu am avut deloc o misiune usoara, sa scriu si versurile piesei ficei mele. Nu este prima oara, am mai avut o experienta dar de data aceasta chiar a fost o responsabilitate cu mine si a fost foarte greu. Insa ma bucur ca am putut sa intru in acest drive al tinerilor, in vibe-ul lor de fapt, ca sa ii inteleg si pe ei. Sper din toata inima sa fie un mesaj inteles de tineri si sa-l accepte, cel putin Cameliei ii place. Sunt extrem de mandra si imi vine foarte greu sa-mi gasesc cuvintele atunci cand este necesar sa o incurajez sau atunci cand este necesar sa ii aduc anumite critici, pentru ca eu sunt o mama foarte critica.”

„Momentul in care tu ai interactiunea cu arta, in asa fel tu devii creator”. Afla de la Ioana Isac despre lansarea unui album audio - poetic - VIDEO

Camelia ne-a marturisit ca florile reprezinta cel mai frumos dar de care sa bucurat de ziua ei.„Am primit flori si mie imi plac florile. Numele meu este de floare, denumirea cantecului este Floarea Ta, deci luna aceasta se invarteste in jurul florilor.”

Laurentia Coptilet a venit cu un mesaj de felicitare:„Daca tot recent a fost ziua ei, vreau sa o felicit, sa-i doresc cat mai multe realizari frumoase, cat mai mult oameni adevarati langa ea pentru ca asta este tot ce conteaza. Am indragit-o foarte mult pe Camelia, am devenit prietene, am inceput sa iesim tot mai des, iar acum sunt foarte bucuroasa ca pot fi alaturi la acest eveniment frumos, sa o sustin si sper ca intr-o zi sa vina si ea la evenimentul meu de lansare. Aduni lume buna, lume frumoasa care este alaturi de tine, vezi ca oamenii te sustin si prinzi mult curaj.

„Succes in toate, in cariera muzicala si absolut toate visele sa devina realitate. Cuvintele cele mai simple dar cele mai importante.”,a afirmat Johy Davis.

Maria Cortac a marturisit:„Ii doresc sa fie fericita, ca sa aiba cat mai multa lume buna, precum are si prietenii sai astazi si cat mai multe realizari la fel de faine.”

Olia Tira – mai sincera ca niciodata! Interpreta a vorbit despre bani, prietenie si relatii: „Acum un milion de euro nu-mi pare asa de mult” - VIDEO

La evenimentul de lansare a piesei au venit prietenii dar si colegii de breasla ai interpretei. Aura afirma ca:„Fetita asta chiar are un talent, ea canta pe cat de bine muzica usoara, pe atat de bine muzica populara si asta mai rar. Tare mult tine de straduinta, mult tine si de noroc. Daca o sa impuste atunci din start va pasi pe o pista buna. Eu totdeauna am fost de parerea ca atunci cand lansezi un produs e bine venit sa fie si produsul video.”

Imediat dupa ce a avut loc premiera nu au ezitat sa apara admiratii si felicitari. Marina Dobrescu a venit cu un mesaj:„Este exact asa cum ar trebui sa fie o piesa a unei tinere de 20 de ani, care are o viata inainte, care poate sa-si permita sa flirteze frumos, sa se indragosteasca frumos, sa traiasca frumos, anii acestia tineri trec foarte repede si sa se foloseasc de ei pentru a crea frumos, pentru a iubi frumos si pentru a se distra.” 

Lorry si Betty au venit si ele cu un mesaj:„E intr-adevar dansabila, are un ritm contagios, e o piesa foarte faina, cred ca o sa prinda foarte bine. Mi-a placut foarte mult, chiar dansat, chiar poti sa te misti pe ea.”

Vinuri alese, bucate traditionale si dispozitie buna! Gabriel Nebunu, noul invitat al emisiunii „Wine Trips Romania”! Vezi ce vinarie a descoperit artistul, alaturi de Sergiu Nedelea - VIDEO

Articole din aceeasi categorie