02.11.2022
Visa sa devina chirurg, insa a ajuns pe micile ecrane! Ce nu ai stiut despre noua prezentatoare a stirilor PRO TV, Daniela Andreev: „Nu eu am ales jurnalismul, ci el pe mine” - VIDEO

In cadrul emisiunii O Seara Perfecta a fost invitata noua prezentatoare a stirilor PRO TV, Daniela Andreev. Si chiar daca a avut emotii de nedescris, aceasta le-a putut stapani cu brio. Afla in interviul de mai jos cine este de fapt Daniela Andreev. 

Daniela este o tanara foarte firava, iar toata greutatea stirilor PRO TV a tinut-o darz pe umerii sai finuti. „A fost foarte greu. Dupa ce am spus ultimile cuvinte, am respirat adanc, am si plans, pentru ca mi-a fost foarte greu. Am depus un efort extraordinar ca sa stau dreapta, ca sa-mi tin respiratia. Aveam un nod in gat de la aceste emotii, care pe alocuri m-a dat de gol, insa m-am straduit sa-l tin”. 

De firea sa, Daniela este mai emotiva. „Foarte repede ma emotionez de la lucruri si mai mici. Dar emotii ca ieri nu cred ca am mai simtit vreodata. In ultima saptamana eram atat de stresata, simteam ca se apropie acest moment si nu stiam daca sunt pregatita sau nu. Eram extrem de incordata. Nici nu puteam sa mananc din cauza emotiilor”. 

I-a socat pe toti cu aparitia sa! De Halloween, Anisoara Loghin s-a deghizat in varianta feminina a lui Jocker. Vezi cat de bine i-a reusit prezentatoarei sa intre in acest rol: „Am impresia ca noi suntem prea seriosi” - FOTO/VIDEO

Cand a auzit „3,2,1...”, noua prezentatoare se gandea doar la un lucru: „Sa nu lesin. Stiam ca aceste emotii ma vor da de gol, pentru ca la ultimile probe pe care le-am avut, am avut aceleasi emotii, chiar daca nu eram in direct”. 

A doua sa prezentare a fost mai usoara. „Toata lumea care m-a urmarit ieri au zis ca a fost totul bine, nu am avut nicio emotie. Eu nu stiu cum s-a intamplat asa ca nu mi-am aratat emotiile, insa cine ma cunoaste, a observat. Eu fost momente in care m-am poticnit, cand aveam un nod in gat si inghiteam des. Parintii si buneii au vazut acest lucru”. 

Potrivit prezentatoarei, ea nu s-a visat niciodata pe „sticla”. „Cand am venit la PRO TV, directorul de stiri m-a intrebat unde ma vad peste cinci ani. Eu am ramas uimita de aceasta intrebare si am facut un poker face si i-am zis ca nu stiu nici maine unde ma vad. Atunci el m-a intrebat: „Vrei sa fii prezentatoare?” si eu i-am zis ca nu am venit pentru asta, dar daca voi avea ocazia, cu siguranta voi face fata. De mica nu m-am visat pe „sticla”, aveam cu totul alte vise, nici nu erau legate de jurnalism”. 

Cum va proceda Johy Davis cu paznicul care l-a batut intr-un mall din capitala? Interpretul a recunoscut ce intentioneaza sa faca: „Pentru mine asta e un soc...” - VIDEO

Dupa primul sau jurnal, colegii au felicitat-o cu flori si zambete. „Plangeam, zambeam si tot impreuna. M-au surprins frumos, au venit cu flori si acest moment m-a emotionat mult. Chiar nu asteptam deloc. Cand am mers in redactie, ei ma asteptau cu spumant. Nici nu am putut sa beau, pentru ca eram prea stresata si inca si aveam de lucru. Cand am mers acasa, am raspuns tuturor celor care m-au felicitat si am urmarit emisiunea „In profunzime”. Dupa aia, am mers la culcare, pentru ca a doua zi eram la lucru”.

Cu toate acestea, cine este Daniela Andreev? „Un om. Sunt fiica, nepoata, sora, prietena”. 

Si daca tot este prietena, Daniela a afirmat ca in curand s-ar putea sa se marite. „Cine e ramane o enigma. Nu cred ca o sa se supere daca voi spune asa. El a privit jurnalul. A reactionat ca toata lumea. A privit primele doua, trei stiri, a vazut ca nu am emotii si s-a bucurat pentru mine”. 

De mica, prezentatoarea visa sa devina medic chirurg. „Nu eu am ales jurnalismul, ci el pe mine. Eu de mica doream sa fiu medic chirurg si bunica mea ma convingea sa imi aleg ceva mai simplu, nu atat de stresant. Prin clasa a 8-a imi doream sa fiu profesoara de chimie. Dupa care, cand deja eram la liceu, ma gandeam sa merg la arte. Nu am mers insa la arte, mi s-a parut prea scump contractul de acolo. Intotdeauna mi-a placut sa cant. Insa, odata ce am mers la jurnalism, am renuntat si la asta. Sunt deja de 4 ani la PRO TV si de 5 fac jurnalism”. 

Irina Kovalsky - impotriva Halloween-ului! Afla ce crede interpreta cu adevarat despre aceasta sarbatoare

In continuare, Anisoara Loghin i-a pregatit Danielei niste afirmatii pe care aceasta trebuia sa le comenteze. 

Banii aduc fericirea? „Banii nu aduc fericirea, dar cu siguranta o intretin”. 

Banii mei sunt banii mei, banii lui sunt banii nostri. „Da. Insa cel mai bine e sa fie totul comun”. 

Ce ai face cu un milion de euro? „Nu m-am gandit niciodata la asta. Probabil ca i-as investi, insa nu stiu in ce”. 

Exista prietenie intre femei? „Da, cred ca exista. Si intre femeie si barbat cred ca tot exista”. 

Dragostea trece prin stomac? „Cu siguranta. Simti fluturii aia cand apare dragostea”. 

Iubirea tine cont de varsta? „Nu cred”.

Ce nu ai putea ierta unui barbat? „Nu m-am gandit la asta. Cred ca mi-ar fi greu sa iert infidelitatea. Altceva nu stiu”. 

Ce inseamna „aer de vedeta”? „Nu stiu. Dar o sa aflati in curand”, a spus in gluma Daniela Andreev. 

Articole din aceeasi categorie