01.11.2022
Irina Kovalsky - impotriva Halloween-ului! Afla ce crede interpreta cu adevarat despre aceasta sarbatoare

De Halloween majoritatea vedetelor de la noi s-au deghizat, s-au machiat si si-au prezentat look-urile in mediul online.

Cu toate acestea, s-au gasit si din cei care s-au abtinut din a sarbatori. Una dintre interpretele care a vorbit deschis despre faptul ca este impotriva Halloween-ului este Irina Kovalsky.

Aceasta a mentionat intr-o postare publicata pe pagina sa de Instagram: „Despre Halloween! Nu este sarbatoarea noastra si punct. Sunt de acord ca este distractiv sa te imbraci in costume tematice, sa-ti machiezi copiii si sa le desfigurezi fetele dragute! Dar nu fiecare persoana intelege intreaga esenta a acestei sarbatori! In aceasta zi, oamenii isi doresc pe cat posibil sa fie infricosatori, rai, urati atat in ​​exterior, cat si in interior! In aceasta zi, atragem foarte puternic negativitatea, fara sa ne dam seama la ce consecinte ne putem astepta in viitor! De ce sa mergem la Temple, la Biserici, de ce sa ne rugam lui Dumnezeu si sa-i cerem ajutor si mila, cand suntem asa o data pe an. De ce credeti ca aceasta sarbatoare este atat de raspandita?!”

Sotii Maxian au sarbatorit recent 12 ani de casatorie! Afla de la Tatiana care este secretul unei relatii de dragoste armonioase si de lunga durata - VIDEO

De asemenea artista a adaugat: „Cu cat mai multi oameni servesc aceatei forte intunecate, cu atat mai repede se distruge credinta unei persoane, cu atat mai repede se distruge lumea. Halloweenul, considerata in mod traditional singura zi a anului in care spiritele mortilor se pot intoarce in lumea celor vii!”

Serghei si Irina Kovalsky s-au casatorit in 2012. Cei doi cresc impreuna 3 copii - Liza, Serghei si Anghelina. Acestia au facut parte din formatia LUME. 

I-a socat pe toti cu aparitia sa! De Halloween, Anisoara Loghin s-a deghizat in varianta feminina a lui Jocker. Vezi cat de bine i-a reusit prezentatoarei sa intre in acest rol: „Am impresia ca noi suntem prea seriosi” - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie