01.11.2022
Cum va proceda Johy Davis cu paznicul care l-a batut intr-un mall din capitala? Interpretul a recunoscut ce intentioneaza sa faca: „Pentru mine asta e un soc...” - VIDEO

Inainte de Halloween, Johy Davis s-a ales cu un ochi vanat. Nu e vorba despre un machiaj de sarbatoare ci de un pumn in ochi. Ce a patit interpretul a mers sa afle reporterul PRO TV Iulia Deliu, care a venit cu mai multe detalii intr-o transmisiune live pentru O Seara Perfecta. 

Acum cateva zile, Johy Davis a anuntat pe retelele sale de socializare ca ar fi fost batut intr-un mall din Chisinau. 

„Prima data s-a intamplat cu mine astfel de peripetii. Eu niciodata nu am fost lovit, sa am un ochi vanat. Poate in tinerete, m-am batut, dar nu am avut asa ceva”, Johy Davis, interpret.

Sotii Maxian au sarbatorit recent 12 ani de casatorie! Afla de la Tatiana care este secretul unei relatii de dragoste armonioase si de lunga durata - VIDEO

„Ne-am intalnit cu prietenii la un restaurant din mall. Am stat, am glumit, am servit un pahar de vin. La un moment dat am avut nevoie de un sofer treaz. Trebuia sa-l intampin afara si am iesit, iar cand am vrut sa intru ca sa-mi iau masina din parcare, mall-ul era deja inchis si nu mi s-a permis sa intru. Am fost sa discutam cu domnul de la intrarea in parcare ca sa ne permita sa imi iau masina. El nu mi-a permis si asa s-a inceput un conflict intre noi, dupa care s-a ajuns la ceea ce vedeti. Eu nu stiu de unde si cum a aterizat pumnul la mine in ochi. Pentru mine asta e un soc. Eu in general sunt un baiat foarte cuminte”.

„Nu pot spune ca eu eram 100% corect. Poate port si eu o vina. Insa, domnul trebuia sa fie politicos cu mine si sa-mi permita sa-mi iau masina. Eu eram servit, dar nu beat ca sa am clatin si sa nu inteleg ce e cu mine. S-au inceput certuri, agresiune si deja a venit politia, salvarea. Acolo cineva a chemat politia, erau multi care filmau. Eu regret ca totul asa s-a intamplat. Poate oamenii de acasa nu vor intelege, ma vor judeca, insa eu stiu mai bine ce a fost acolo”. 

„Eu l-am impins cu mana, nu pot spune ca pur si simplu am stat. Eu pur si simplu am vrut sa-mi iau masina. Sper pana la ziua mea sa-mi treaca. Maine merg la un post TV, la o emisiune. Aplic o crema pentru vanatai si cam asta e”. 

Au sarbatorit pentru prima data Halloween-ul! Vezi in ce costume s-au deghizat Tatiana si Ilie Maxian: „Toata ziua a fost dedicata acestui outfit” - VIDEO

„Dupa ce am fost la politie, la spital, am fost si mi-am luat masina deja cu un alt sofer. Deja domnul mi-a permis sa intru. Am stat cu el la discutie, am dat o mana calda. Eu nu vreau sa-i creez probleme. Daca voiam tare, eu ii cream probleme. Poate si eu port vina, ca eram in stare de ebrietate si nu imi dadeam seama ce vorbesc. El pur si simplu nu trebuia sa ma atinga”. 

In curand, Johy isi va sarbatori ziua de nastere. „Cred ca voi sarbatori cu familia, intr-un local. Vom fi doi, trei oameni, cei mai apropiati. Nu vreau sa ma intind. Iti dai seama ca acum e si razboi si criza. Cine stie, poate pana la ziua mea ramanem si fara gaz si fara lumina”. 

Irina Kit - provocata de catre Anisoara Loghin! Afla ce ar face interpreta cu Dan Balan si Johy Davis - VIDEO

De asemenea, interpretul a mentionat ca va lansa in curand o noua melodie in stil ethno. „Voi lansa chiar de ziua mea. Se va numi „La multi ani”. Imi place foarte mult si toti care au auzit-o la fel le-a placut”. 

Tanarul are si o afacere, care se dezvolta incetisor. „Merge totul bine, ne dezvoltam. Ma ajuta mama, ajut si eu. Pana cand lucreaza doar mama, insa vreau sa gasesc o domnisoara. Pe viitor vreau sa deschid mai multe patiserii. De la inceput e mai greu, insa pe parcurs totul va fi mai bine”. 

Articole din aceeasi categorie