01.11.2022
I-a socat pe toti cu aparitia sa! De Halloween, Anisoara Loghin s-a deghizat in varianta feminina a lui Jocker. Vezi cat de bine i-a reusit prezentatoarei sa intre in acest rol: „Am impresia ca noi suntem prea seriosi” - FOTO/VIDEO

Ieri, de Halloween, si prezentatoarea emisiunii O Seara Perfecta, Anisoara Loghin s-a deghizat. Potrivit acesteia, este prima data cand incearca asa ceva. Pentru tot parcursul emisiunii, Anisoara a fost in rolul... lui Jocker.

„Pentru prima data in viata am incercat si eu o tinuta de Halloween. Sper sa va placa”, a mentionat Anisoara Loghin la inceputul emisiunii.

Pro TV are o noua prezentatoare! Daniela Andreev va prezenta stirile de la ora 17:00, iar munca in teren nu se amana. Cum a primit vestea: „Cand am ajuns acasa m-au coplesit emotiile si am inceput sa plang” - VIDEO

In cadrul talk show-ului, o vedem pe Anisoara intr-un costum roz-negru in carouri. Parul sau si sprancenele a fost vopsite in culoarea verde, iar machiajul a fost asemanator cu cel al lui Jocker. 

„Sunt varianta feminina a lui Jocker. Draguta rau”, a spus prezentatoarea. 

Potrivit Anisoarei, aceasta sarbatoare abia intra in casele si familiile noastre. „Pentru e prima data cand fac asa ceva, dar a fost distractiv si amuzant. Pana la urma asta conteaza”. 

Cum va proceda Johy Davis cu paznicul care l-a batut intr-un mall din capitala? Interpretul a recunoscut ce intentioneaza sa faca: „Pentru mine asta e un soc...” - VIDEO

„Eu am impresia ca noi suntem prea seriosi sau cel putin ne dam prea multa seriozitate si importanta. Pana la urma, chiar si la americani, acolo de unde vine aceasta sarbatoare, totul este cu un iz mai funny, oamenii se deghizeaza si se distreaza. Nu exista si nu se intamplat ceva rau in aceasta zi. Copiilor le place foarte mult, umbla din casa cu acel colind care se numeste „Trick or Treat” si toti sunt veseli”, a mai adaugat Anisoara Loghin. 

Anisoara Loghin este casatorita cu fotbalistul Radu Ginsari. Cei doi au impreuna un baietel, pe nume Raul. In prezent, prezentatoarea PRO TV este insarcinata si va avea in curand o fata. 

„Cea mai tare premiera din aceasta toamna!” Cornelia si Marcel Stefanet au lansat o noua melodie. Vezi cat de bine suna aceasta - VIDEO

Articole din aceeasi categorie