19.08.2022
Victoria Rosca „a evadat” la mare! Vezi mesajul emotionant transmis de actrita, dar si anuntul important pe care l-a facut: „Muncesc sa nu dezamagesc...”

Dupa o perioada solicitanta si mai stresanta pe alocuri, Victoria Rosca a mers intr-o vacanta bine meritata alaturi de familia sa. Acestia au optat pentru o destinatie relaxanta, perfecta pentru meditatie si liniste. Vezi in articolul de mai jos gandurile distribuie de actrita.

Victoria Rosca a anuntat de curand in mediul online, faptul ca a mers intr-o vacanta pe care de tare mult timp o astepta. 

„Dupa 12 ani de convietuire , am zis sa tragem o fuga, ca pentru noi...”, a scris fondatoarea Teatrului Popular.

Soprana Valentina Nafornita se filmeaza in primul sau film! Vezi imagini exclusive de pe platoul de filmare - VIDEO

Pentru ca a gasit in aceasta vacanta un loc de refugiu, perfect pentru meditatie si echilibru, Victoria a scris mai multe postari care a emotionat publicul de la noi. Unul dintre aceste mesaje a fost dedicat chiar fiului sau Ovidiu: „Ovidiu, mama te-a nascut iarna, era tanara si tare sparieta. Te-am scos afara normal, prin primavara. Mama si la mare te-a dus tare tarziu, n-a avut de unde. Dar anii ne ajuta intodeauna sa recuperam. Sa invatam. Si s-o apucam de la capat de cate ori ne pofteste inima! Si da, multumesc ca ma inveti sa inot. Asa-mi prinde bine!”, a scris Victoria, publicand si o poza in care apare alaturi de comoara sa. 

Totodata, Victoria a facut marele anunt despre faptul ca banii pentru cartea sa s-au colectat datorita comunitatii frumoase adunate: „Prieteni, cunoscuti si oameni buni de aici! Campania pentru cartea mea a luat sfarsit astazi! S-au strans banutii, ba chiar cu 200€ mai mult! Spre marea mea bucurie, am reusit sa prind cu ochiul, ca mi-au fost alaturi cam tot aceiasi mana de oameni care au donat si pentru teatru, dar si film! Multumesc pentru incredere si ma bucur ca n-am dezamagit. Muncesc sa nu dezamagesc nici de data asta! Spre si mai marea mea bucurie, s-au conectat oameni noi, veniti din copilaria mea, care au pasit candva pragul parintilor mei. Probabil mi-au retinut pistruii, si ochii sparieti de dupa coltul casei, si cizmele galbene de cauciuc cu care umblam si vara, si pe tata care-i tot zicea mamei: “Marusa, si umbla asta cu curul gol si in siubote toata ziua, si n-are o pereche de retuji normali?!”
Multumesc. Din tot sufletul! Mi-ati facut loc sa cresc din nou. Si multumesc si pseudo prietenilor, care sunt ca lichitorile si vin doar la bine. Nu ca m-a mirat toata treaba asta, dar eu stiu mai bine la cati le-am fost alaturi. Si asa campanii demasca oamenii si ma tranteste intr-o realitate, nu amara, si nici dura, ci adevarata. Pur si simplu adevarata. Dar si asta ma face sa cresc. Dar lasam asta intr-o parte. Am mai importanti acuma.

Multumesc inca odata popor bland! Voi meritati mult mai multe! Cu drag, o fata schioapa, care s-a scapat la mare de cateva zile. Si care, n-a stiut pan ieri, ca marea e diferita, ca nu e doar nisip, dar si pietre, din alea mari pe care aluneci si cand hu*esti o tranta….. ti se face noada cu*ului cat grauntele!
Ma duc sa ma dau cu zelionka.
Revin”, a scris ea.

Vezi mai jos imaginile surprinse din vacanta familiei Rosca.

She did it! Tany Vander s-a facut blonda dupa 7 ani. Vezi cum arata bloggerita acum, dar si cat de bine o prinde noua schimbare: „Fac cum imi cere sufletelul fara sa ma gandesc ca ard parul..”- FOTO/VIDEO

Victoria Rosca, autoarea proiectului Zambarele”, este casatorita cu Viorel Vacari. Cei doi sunt parintii lui Ovidiu-Alexandru.

Tatiana Melnic a dezvaluit secretul siluetei sale! Afla cum se mentine in forma maxima bloggerita - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie