19.08.2022
Tatiana Melnic a dezvaluit secretul siluetei sale! Afla cum se mentine in forma maxima bloggerita - VIDEO

Tatiana Melnic se poate lauda cu o silueta de invidiat si adesea se confrunta cu intrebari la acest subiect din partea urmaritoarelor sale. Asadar, sotia lui Anatolie Melnic a decis sa puna capat discutiilor despre genetica, sport sau a suplimentelor alimentare si a dezvaluit detalii nestiute despre stilul sau de viata si secretul mentinerii unui corp suplu.

„Primesc des acest gen de mesaje de la voi: Tatiana ce faci ca sa te mentii asa slaba, care este secretul? Ce bei, ce mananci, faci sport sau nu sau daca de vina sunt genele..De multe ori am evitat sa raspund la acest gen de intrebari pentru ca eu nu sunt cel mai bun exemplu pe aceasta tema, nu sunt persoana care tine cont sau care are acele 3 mese pe zi si 2 gustari..” , a marturisit Tatiana.

Ultima dorinta a actritei Anne Heche! Cum a salvat 8 vieti inainte sa moara

 

 

Totodata, ea a precizat si faptul ca la ora actuala nu mai face sala, si desi in trecut a facut timp de 6 luni, a realizat rapid ca nu ii place masa musculara la o femeie. 

 

Ea a mentionat ca singurul lucru pe care il respecta este sa poata manca rational si sa se opreasca atunci cand este cazul: „Unicul lucru de care eu tin cont este sa-mi pun lacat la gura.”

She did it! Tany Vander s-a facut blonda dupa 7 ani. Vezi cum arata bloggerita acum, dar si cat de bine o prinde noua schimbare: „Fac cum imi cere sufletelul fara sa ma gandesc ca ard parul..”- FOTO/VIDEO

Un alt aspect important dupa care aceasta se conduce este sa ii placa ceea ce vede in oglinda. Astfel ca indiferent de kilograme, este mai importanta starea ta emotionala, care poate fi una echilibrata doar atunci cand esti bine cu tine insuti si cu felul in care arati. 

Tatiana Melnic este sotia prezentatorului Pro TV Anatolie Melnic. Aceasta a adunat o comunitate de aproape 59.000 de urmaritori pe Instagram, si zilnic distribuie acolo momente speciale din viata sa de familie, poze cu micuta sa Kamelia, dar si sfaturi pentru abonatele sale. 

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie