18.08.2022
Soprana Valentina Nafornita se filmeaza in primul sau film! Vezi imagini exclusive de pe platoul de filmare - VIDEO

Valentina Nafornita a impartasit o mare bucurie si realizare cu urmaritorii sai de pe Instagram. Soprana Republicii Moldova a anuntat ca se filmeaza intr-un film, iar experienta sa ca actrita a emotionat-o pana la lacrimi. 

Valentina Nafornita este una dintre cele mai cunoscute si apreciate interprete de opera de la noi din tara. Prestatiile acesteia sunt solicitate la nivel international, iar talentul si chipul sau angelic i-au oferit de curand oportunitatea de a se filma si intr-un film, regizat in Moldova. Vezi mai jos despre ce este vorba.

Valentina Nafornita a anuntat extrem de entuziasmata pe retelele de socializare, faptul ca la ora actuala se filmeaza intr-un film:„Buna,dragilor! Sunt aici pe platoul de filmare sa spunem asa. Este primul meu film si am parte de o prima experienta, asa cum ma vedeti acum, acesta este rolul pe care il voi juca. Abia astept..” , a spus entuziasmata Valentina. 

Aceasta a fost surprinsa intr-o casa traditionala moldoveneasca, iar ulterior si intr-un spatiu rustic, care i-a trezit multe amintiri frumoase din copilarie.

Ea a marturisit ca este coplesita de emotii, de atata frumusete si de oportunitatea unei asemenea experiente. 

 

Fetita cuplului Maxian este omagiata! Vezi ce fotografie a publicat Tatiana, facuta acum 9 ani, cand aceasta era insarcinata cu Riana - FOTO

Valentina Nafornita s-a nascut in Moldova, mai exact, in satul Cuhnesti, raionul Glodeni, acolo unde a si studiat vioara. Peste ani ea a aflat ca nu i se ofera nicio bursa la Conservatorul din Chisinau. A perseverat, din zori pana in noapte, ca intr-un final sa fie admisa la Conservatorul din Bucuresti. De acolo – la masterat, dar si la Opera din capitala Romaniei. La 24 de ani, Valentina Nafornita castiga cel mai prestigios concurs din Marea Britanie, pentru cantaretii lirici din lume, “BBC Singer of the World”. 

Fiica Dianei Rimis implineste trei anisori! Bloggerita a publicat o serie de imagini si a scris un text emotionant: „Ingerul nostru pazitor” - FOTO/VIDEO

Sursa VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie