19.08.2022
She did it! Tany Vander s-a facut blonda dupa 7 ani. Vezi cum arata bloggerita acum, dar si cat de bine o prinde noua schimbare: „Fac cum imi cere sufletelul fara sa ma gandesc ca ard parul..”- FOTO/VIDEO

Desi s-ar fi putut jura ca nu mai revine la culoarea blonda a parului, Tany Vander tocmai asta a facut. Bloggerita si-a schimbat complet look-ul si a impresionat tot mediul online atunci cand a publicat o imagine cu schimbarea facuta.

Tany Vander a decis sa intampine noul sezon cu un nou hairstyle si o noua nuanta la par. 

Pe una dintre retelele de socializare, bloggerita a incarcat o fotografie cu schimbarea de look pe care si-a facut-o, iar la scurt timp fosta interpreta a reusit sa impresioneze pe toata lumea cu decizia sa de a reveni la blond.

Ea a optat pentru suvite blonde si o nuanta mai deschisa pentru restul parului, iar descrierea pe care a lasat-o in descriere, a fost mai mult decat sugestiva: „Dupa 7 ani- iarasi blonda, desi cativa ani in urma eram sigura ca nu ma voi intoarce niciodata la aceasta nuanta) Dar vedeti ca eu sunt foarte spontana si fac exact asa cum imi cere sufletelul fara sa ma gandesc ca ard parul si alte chestii de genu) Pana la urma parul creste, dar tinere si frumoase suntem acuma si trebuie sa experimentam.”, a scris cu incredere ea.

Urmaritorii bloggeritei au fost incantati de noul look al vedetei si i-au facut multe complimente: „Incredibil de bine iti sta!/ Mult mai bine iti sta blonda si te face si inca mai tanara/ Tare fain.” ,au scris cateva dintre ele. 

Soprana Valentina Nafornita se filmeaza in primul sau film! Vezi imagini exclusive de pe platoul de filmare - VIDEO

Tany Vander este o cunoscuta bloggerita din Republica Moldova. De-a lungul timpului, aceasta a strans o comunitate de peste 200 de mii de urmaritori, iar subiectele abordate zilnic in instastory, dar si pozele cu viata sa de lux i-au adus urmaritori fideli si fani care zilnic asteapta sa o vada prezenta pe micile ecrane.

Aparitie inedita pentru "cea mai sexy atleta din lume". Echipamentul cu care nemtoaica a avut curaj sa apara in competitie

Articole din aceeasi categorie