03.06.2022
Viata lui pare a fi rupta din filme! Deja de 20 de zile Igor Ganea bea doar apa cu miere de albini. Omul de afaceri a locuit intr-un trib din Africa si va produce un film documentar - VIDEO

La emisiunea O Seara Perfecta a fost invitat omul de afaceri Igor Ganea, care a vorbit despre noul sau proiect. Este vorba despre un film documentar, pe care barbatul a inceput deja sa il filmeze, despre mierea de albini. Igor a mers deja in cateva tari si intentioneaza sa nu se opreasca aici. El vrea sa demonstreze tuturor ca miere este un produs bun pentru organism si vrea sa arate cum oamenii din diferite tari se atarna fata de miere si istoria ei. 

Timp de 20 de zile, Igor Ganea nu mananca deloc. „Beau doar apa cu miere. Medicul mi-a zis deoata sa nu mananc mierea, ci sa o beau. Astazi, daca sincer, este a 19-a zi. Scopul meu este 30 de zile”. 

Stiai ca alimentatia are un rol de baza in conceperea unui copil? Afla de la nutritionista Maria Danici in ce consta meniurile personalizate pentru cupluri, dar si rolul stresului in acest proces: „Stresul barbatului blocheaza ovulatia femeii...” - VIDEO

Dupa spusele invitatului, el nu pur si simplu bea apa cu miere, ci are un scop bine definit. „Vreau sa demonstrez intregii lumi ca mierea nu este zahar, ci este un produs unic, pe care il primim de la natura. Stramosii nostri mancau miere timp de multi, multi ani. Mierea ne dadea noua energie, putere, iar noi nu trebuie sa uitam asta. Vreau sa demonstrez ca toti care spun ca mierea este daunatoare, ca ei sunt gresiti”. 

Omul de afaceri a facut asta pentru prima data. A inceput de la o zi, doua, trei, iar mai apoi a decis sa incerce sa nu manance o perioada mai indelungata. „Cea mai mare problema este in creierul meu. Foarte mult imi doresc placinte, salam. Nu se poate nimic acum. Cand beau ma simt bine, cand nu, pot sa am putina ameteala. Insa e ceva normal asta”. 

In fiecare luna, Igor vede rezultate, care il bucura mult. „De la inceput mancam multa miere, 500-600 gr de miere de albini. Nici nu observam de fapt ca mancam atat de multa. Cand am mers in Africa, eu am luat cu mine 4 kg de miere si credeam ca o sa-mi ajunga pentru tot timpul petrecut acolo. In a 6-a zi mi s-a terminat mierea. Mi-au propus sa beau apa cu miere africana, insa eu am refuzat. Economiseam mult si acum organismul meu s-a deprins cu 300 gr de miere”. 

In tot acest timp, Igor a slabit cu sapte kilograme. „Ma simt altfel, in sensul bun al cuvantului. Ma simt usor. Nu simt greutate in stomac. Am mult timp liber, nu trebuie sa il cheltui pe mancare. Prima saptamana imi era foarte greu, pentru ca eu foarte mult iubesc sa mananc, eu mereu mancam ceva gustos si mult. Dar m-am deprins deja si am acceptat asta si eu si creierul meu”. 

Inainte de a incepe acest maraton, Igor a mers la o consultatie la medic, care acum il supravegheaza.

Igor Ganea intentioneaza sa filmeze un film documentar despre mierea de albini, despre cum ea se culege, despre valoarea ei ca produs, despre oamenii care o culeg. „Am decis sa aratam cinci tari, printre care Ethiopia, Spania, Andorra si desigur Moldova”. 

Emilian Cretu - vacanta de neuitat alaturi de sora si „cumnatul” sau, Renato Usatii! Vezi cum isi petrec timpul, dar si ce locuri turistice au vizitat in cel mai frumos oras din Spania - VIDEO

Recent, omul de afaceri s-a intors din Ethiopia. „Aceasta este tara de unde noi toti am pornit. Cand am intrebat oamenii de acolo ce inseamna pentru ei mierea ei mi-au zis: „Mierea este familia noastra, este femeia noastra. Cand noi ne casatorim trebuie sa aducem in casa femeii miere. Daca nu poti strange miere, inseamna ca nu te casatoresti”. Pentru ei, mierea este totul.

Am mers pentru prima data in Africa, am trait intr-un trib. Acolo nu este lumina, nu sunt conditiile pe care le avem noi, nu este moda. Insa, in asta si este farmecul lor. Ei sunt fericiti, nu se complica, cum ne complicam noi. Ei se veselesc, danseaza, nu sunt posomorati”. 

Aceasta calatorie, i-a schimbat sistemul de valori si principiile. De acolo el a venit altul. „In prima zi am mers la un lac, unde toti baietii de acolo se scalda fara haine. Eu am zis ca eu am sa inot numaidecat. Si asa si am facut. M-am dezbracat si am intrat in apa. M-am simtit ca un baiat cool din Africa. Nu conteaza cine ce culoare e, cati bani ai, noi toti suntem la fel, toti suntem de pe aceeasi Planeta”.

Pentru Igor Ganea, banii sunt doar un lucru material. „Scopul fiecarui om de afaceri nu este de a castiga bani, ci de a realiza un proiect. Eu niciodata nu am dus cont la banii pe care ii castigam, eu ma uitam doar la proiect si ma gandeam cum sa il realizez mai bine. Cu cat mai mult te gandesti la bani, cu atat mai sarac vei fi. Pentru mine banii sunt un lucru material. Desigur ca ei iti dau posibilitatea de a trai mai bine, de a manca ceva calitativ, de a trai decent. Fara bani eu nu as putea calatori, nu as vedea lumea, nu as putea lucra cu asa oameni bravo. Dar eu am inceput sa lucrez cu 100 dolari pe luna, eu eram dintr-o familie saraca. Insa eu m-am straduit mult si am reusit sa ajung unde am ajuns”. 

Renunta la muzica? Ce spune Geta Burlacu despre noua sa pasiune, psihologia: „Nu este vorba neaparat ca...”

Mai au de filmat in doua tari, pe care pana ce omul de afaceri nu vrea sa le spuna. 

Igor Ganea spune ca mereu trebuie sa treci peste limitele tale personale, pentru a nu fi mereu in aceleasi imprejurimi, a nu trai aceeasi viata. „Sa faci bani este plictisitor. Asa ei nici nu vor veni atat de multi”.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie