02.06.2022
Renunta la muzica? Ce spune Geta Burlacu despre noua sa pasiune, psihologia: „Nu este vorba neaparat ca...”

Este pasionata de psihologie, iar acest lucru poate fi observat datorita postarilor pe care le publica tot mai des pe pagina sa de Instagram.

In cea mai recenta postare a sa, Geta a mentionat ca indiferent de faptul ca in momentul de fata este implicata trup si suflet in psihologie, nu va renunta la muzica. „Ati observat ca apar tot mai multe postari aici despre psihologie. Nu este vorba neaparat despre faptul ca muzica trece pe planul doi.”, a explicat artista.

Aceasta a adaugat ca face ore de terapie in special cu femei de peste hotare, insa sunt cateva persoane si din Moldova care apeleaza sa ajutorul ei. „Dar acum chiar sunt indragostita de psihologie. Simt ca stiu multe si pot ajuta. Cine sunt clientii mei acum? Majoritatea sunt femei. Sunt din Belgia, Italia, Ucraina, Rusia, Romania, Marea Britanie si putin din Chisinau. Sunt femei care au trecut prin crize si razboaie, violenta morala si fizica. Acestea sunt femei care isi doresc ca viata sa fie sigura si plina de iubire si intelegere. 

Interpreta ucraineana Slava Kaminskaya este nemultumita de viata sa din Olanda: „Nu este pentru mine...” - VIDEO

„Multe dintre ele rezoneaza cu experienta mea de viata.”, a recunoscut artista.

Geta Burlacu este o interpreta din Republica Moldova care a reprezentat Republica Moldova la concursul Eurovision din anul 2008 cu cantecul „A Century of Love”.

Nu isi mai doreste copii in viitorul apropiat! Afla cum a fost copilaria Katalinei Rusu: „Chiar daca am avut de toate...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie