02.06.2022
Emilian Cretu - vacanta de neuitat alaturi de sora si „cumnatul” sau, Renato Usatii! Vezi cum isi petrec timpul, dar si ce locuri turistice au vizitat in cel mai frumos oras din Spania - VIDEO

Orasul Marbella e cel care de data aceasta l-a cucerit pe actorul Emilian Cretu, dar si pe sora si cumnatul sau - Renato Usatii. Cei trei au mers intr-o vacanta exotica si profita din plin de zilele insorite din Spania.

Internautii din mediul online stiu foarte bine ca Emilian adora sa calatoreasca si sa petreaca calitativ timpul alaturi de cei dragi.

De data aceasta, bloggerul a optat pentru cel mai frumos oras din sudul Spaniei si zilnic impartaseste impreuna cu prietenii sai virtuali din frumusetea spectaculoasa a locurilor vizitate.

Interpreta ucraineana Slava Kaminskaya este nemultumita de viata sa din Olanda: „Nu este pentru mine...” - VIDEO

Bineinteles, activitatea solicitanta din online si calatoriile intensive il obosesc uneori pe actor, astfel ca acesta a fost filmat in timp ce a adormit chiar in masina, iar pe fundal Nina zambeste, iar Renato canta o melodie romantica.

Acesta l-a numit pentru prima data fata de internauti „cumnat” pe Renato Usatii, iar relatia dintre cei doi pare a fi una foarte amicala si frumoasa.

Cert este ca cei trei petrec timpul calitativ, viziteaza locuri turistice care te lasa fara respiratie si profita de fiecare zi la maxim. 

 

 

Etalandu-si un corp de invidiat, Emilian a precizat ca munca din ultima vreme de la sala si progresele pe care le-a facut impreuna cu anternorul sau sunt mai mult decat evidente.

Renunta la muzica? Ce spune Geta Burlacu despre noua sa pasiune, psihologia: „Nu este vorba neaparat ca...”

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie