29.08.2022
Vezi cum arata Diana Ballerini in copilarie. Femeia de afaceri a publicat o imagine de arhiva pe retelele sociale - FOTO

Recent, Diana Ballerini, impreuna cu sotul sau si fiica sa, au mers in sat la parintii sai, pentru a se odihni putin de toata zarva orasului. Acolo, Diana a dat de o fotografie veche, pe cand ea era foarte micuta. 

Pe pagina sa oficiala de Instagram, Diana a publicat o serie de fotografii si video din cadrul weekendului sau.

Olesea Svecla are un amant? Vezi ce afirmatii a facut actrita pe pagina sa de Instagram: „Nu vi-l arat...” - VIDEO

Femeia a savurat din plin aerul curat din sat. Aceasta a mers in gradina parintilor, pentru a mai vedea ce flori si fructe sunt pe acolo. 

In casa, Diana Ballerini a gasit o fotografie de arhiva, unde ea este micuta. „Duamna Diana”, a descris femeia imaginea. 

A facut-o si pe asta! Prezentatoarea PRO TV Iuliana Maranciuc a sarit cu parasuta de la o inaltime de 3 mii de metri: „A fost o experienta de nedescris” - VIDEO

In imagine o vedem pe Diana Ballerini cu breton, si un fundita pe cap. Aceasta avea ochi mari, caprui si un zambet inocent. 

Diana este casatorita cu omul de afaceri italian Marco Ballerini. Cei doi au impreuna o fiica Iris. Baiatul Dianei, Gabriel este din prima casatorie si locuieste cu tatal sau in Italia. Ori de cate ori are ocazia, femeia isi viziteaza baiatul. 

Internautii au acuzat-o pe Kourtney Kardashian spunand ca este o mama rea. Afla care este motivul - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie