29.08.2022
A facut-o si pe asta! Prezentatoarea PRO TV Iuliana Maranciuc a sarit cu parasuta de la o inaltime de 3 mii de metri: „A fost o experienta de nedescris” - VIDEO

Recent, prezentatoarea stirilor ProTV, Iuliana Maranciuc, a sarit cu parasuta. Tanara a publicat o serie de imagini video pe pagina sa de Instagram. 

Iuliana Maranciuc a sarit cu parasuta de la o intaltime de 3 mii de metri. Prezentatoarea a facut un salt tandem, care este facut impreuna cu instructorul. 

Cand a fost intrebata daca are emotii, Iuliana a raspuns ferm: „Nu”. Insa, mai apoi, aceasta a mentionat ca totusi avea dubii atunci cand a urcat in avion. 

Ce planuri are Irina Rimes alaturi de iubitul francez. Vedeta a vorbit serios despre casatorie: „Atunci cand doi oameni se iubesc, isi fac planuri de viitor”

„Atat de mari emotii am avut acolo sus. Eu credeam ca nu o sa sar, pentru ca, cand ne pregateam sa sarim, imi dadeau lacrimile. Ziceam ca e prea infricosator pentru mine”, a tinut sa adauge prezentatoarea stirilor ProTV. 

Incident neplacut in cadrul petrecerii burlacitelor! Vezi ce s-a intamplat la sarbatoarea Anastasiei Fotachi: „Inceputul a fost frumos” - FOTO/VIDEO

Cu toate acestea, prezentatoarea a afirmat ca a trait o experienta frumoasa. „Am aterizat cu bine la sol. A fost o experienta de nedescris”. 

Sursa VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie