29.08.2022
Olesea Svecla are un amant? Vezi ce afirmatii a facut actrita pe pagina sa de Instagram: „Nu vi-l arat...” - VIDEO

Recent, pe pagina sa oficiala de Instagram, actrita din Republica Moldova, Olesea Svecla a publicat o serie de filmulete, in care a afirmat ca are un amant. Vezi mai jos despre ce este vorba.

Seara de duminica a Olesei Svecla fost una relaxanta. Femeia a pregatit un platou cu salam, cascaval si nuci si, cum fara un pahar de vin gustos. 

In timp ce privea un film, Olesea a mentionat: „Cat Durbala nu-i acasa, eu am baut un pahar de vin”. 

A facut-o si pe asta! Prezentatoarea PRO TV Iuliana Maranciuc a sarit cu parasuta de la o inaltime de 3 mii de metri: „A fost o experienta de nedescris” - VIDEO

Dupa ce a spus acest lucru, femeia a aratat spre un barbat, fata caruia era acoperita cu un prosop. „Nu vi-l arat. Acela e amantul meu”, a spus Olesea intr-un mod serios. 

Dupa ce a ras, Olesea i-a spus barbatului sa-si scoata prosopul de pe fata si a adaugat:„Sa te vada lumea”. 

Da, da, ati ghicit, acela era sotul sau, actorul Anatol Durbala. 

A cucerit Muntele Alb impreuna cu Delia! Olga Tapordei a avut o companie de vis in timpul expeditiei sale: „Chiar a fost o zi deosebita” - FOTO/VIDEO

Cu toate acestea, farsa s-a primit si cu siguranta multi internauti au crezut-o la inceput pe Olesea, caci, nu degeaba este o actrita.

Olesea Svecla este o actrita de teatru din Republica Moldova. Aceasta este casatorita de 6 ani cu Anatol Durbala. Cei doi au impreuna o fetita pe nume Cassandra si un baietel, Dragomir.

Tatiana Nastas este insarcintata pentru a doua oara! Vezi cum viitoarea mamica a anuntat aceasta veste frumoasa - FOTO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie