29.08.2022
Internautii au acuzat-o pe Kourtney Kardashian spunand ca este o mama rea. Afla care este motivul - VIDEO

O noua zi - un nou scandal in familia Kardashian. De aceasta data este vorba despre cea mai mare dintre surori: mama lui Penelope, in varsta de 10 ani, a fost criticata pentru un videoclip in care apare fata sa si care a fost publicat pe TikTok. 

In acesta, micuta arata cu pricepere cum isi aplica mai intai un ser pe fata (un produs „adult”, care, apropo, este daunatori fetelor de varsta ei), iar mai apoi isi aplica sub ochi, sub pometi si pe frunte concealer cu ajutorul unui beauty blender. De asemenea, Penelope nu a uitat de luciu de buze, farduri si rimel. 

Incident neplacut in cadrul petrecerii burlacitelor! Vezi ce s-a intamplat la sarbatoarea Anastasiei Fotachi: „Inceputul a fost frumos” - FOTO/VIDEO

„Cum este posibil asa ceva, - s-au indignat internautii, - la aceasta varsta un copil nu are nevoie de machiaj! Unde este mama ei?”. Cu toate acestea, s-au gasit si cei care i-au luat apararea lui Kourtney. „Ce este rau in asta, e doar un experiment cu cosmetica”, „Nu exista alte lucruri de facut decat sa comentati fetitele cu machiaj?”, au spus fanii vedetei.

J Lo, furioasa ca au aparut imagini de la nunta. Toti oaspetii au semnat clauza de confidentialitate: ”Este alegerea noastra ce distribuim”

Pe de o parte, este corect: exista probleme mai grave in lume. Pe de alta parte, doar totul se face la timpul lui. Pentru ce trebuie sa grabim totul? Kortney a sters videoclipul, insa abonatii sai nu au uitat nimic. 

Articole din aceeasi categorie