19.09.2022
Vedetele de la noi, provocate sa arate ce poarta in geanta! Vezi cine a raspuns provocarii, dar si cine a refuzat: „Nu va arat, e groaza...” - VIDEO

Fara o geanta potrivita nu ne pornim nicaieri, mai ales la un eveniment frumos. Asa a fost si la receptia PRO TV, unde am incercat sa scotocim prin micile gentute ale vedetelor. Ce s-a gasit acolo, aflati intr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Mici si pline de surprize pot fi gentile vedetelor. „Am doar cheia la masina, altceva nu-mi incape.”, a mentionat actrita Victoria Rosca.

De asemenea, interpreta Laurentia Coptilet a spus: „Acum ar trebui sa o deschid, da? Bani, ruj, un incarcator, pudra. Nu prea am multe ca nu incap. De obicei nu-mi iau multe lucruri cu mine, imi pare geanta grea.”

Asa n-ai mai vazut-o pe Maia Sandu! Presedinta a fost machiata de make-up artista de la noi, Dika Cheptine, la Londra - FOTO

Si hairstilista Doina Cecan nu si-a luat prea multe lucruri cu ea pe receptie. „In geanta am telefonul si banii.”

Totodata, si prezentatoarele ProTV au fost provocate sa-si deschida gentutele. „Dar nu mi-au incaput tare multe lucruri aici. Banii, numarul de la garderoba, ruj, am si pudra.”, a recunoscut prezentatoarea PRO TV, Iuliana Maranciuc, iar Tatiana Nastas a adaugat: „Telefonul Anisoarei, bani, cercei.”

De asemenea, si prezentatoarea emisiunii iSanatate, Vlada Mardari a povestit ce are in poseta sa: „Neaparat am o pudra, cheie, ruj.”

Au avut cea mai vesela nunta a anului! Diana Stoica a dezvaluit ca sarbatoarea sa si a sotului sau a durat pana in zori, iar invitatii au plecat acasa la 8 dimineata: „Ne-am distrat de minune” - VIDEO

In alte genti insa era mare dezordine sau mari secrete. Nu vom sti, pentru ca nu ni le-au deschis.„Telefonul .. nu va arat, e groaza. Stiti ce-i lipseste unei femei din geanta? Doar ordinea.”, a spus interpreta Katy Rain.

„Oo, nu va arat. Am parfum chei, card, legitimatia de la munca.”, a mai spus prezentatoarea PRO TV, Valeria Capra.

Au fost marcati 30 de ani de prietenie dintre SUA cu Republica Moldova! Vezi cum a avut loc evenimentul si ce distractii i-au asteptat pe vizitatori acolo: „Totul este din cultura americana” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie