19.09.2022
Au avut cea mai vesela nunta a anului! Diana Stoica a dezvaluit ca sarbatoarea sa si a sotului sau a durat pana in zori, iar invitatii au plecat acasa la 8 dimineata: „Ne-am distrat de minune” - VIDEO

Diana Stoica a fost invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta. Interpreta a discutat cu prezentatoarea Anisoara Loghin despre evenimentul mult asteptat care a avut loc recent, si anume nunta sa.

Interpreta a cantat o melodie energica, in stilul sau. „Este una dintre preferatele melodii din repertoriul meu. Cred ca o indragesc multe fete, pentru ca se regasesc in ea”. 

Cand a fost intrebata cum este, Diana a raspuns: „Bine. Incerc sa imi revin. Dupa evenimentul meu si dupa tot sezonul in care ne-am aflat. Incet, incet incep sa imi revin. A fost o perioada aglomerata”. 

Asa n-ai mai vazut-o pe Maia Sandu! Presedinta a fost machiata de make-up artista de la noi, Dika Cheptine, la Londra - FOTO

La nunta, Diana si sotul sau au primit o multime de cadouri. „M-am uitat printre ele, nu le-am aranjat inca, sunt foarte multe. Le-am scotocit, nu aveam rabdare”, iar cel mai fain cadou primit la nunta a fost: „Invitatii speciali, asta a fost cel mai fain cadou pe care l-am avut. I-am avut pe Plaiesii, care ne-au colorat extrem de mult seara”. 

Pentru interpreta nu a fost greu sa-si organizeze nunta. „Nu pot spune ca a fost greu, pentru ca sunt din domeniu. Plus la asta, cheltuielile sunt foarte mari. Totul am organizat treptat, tot a mers de la sine, nu am intalnit dificultati foarte mari”.

Potrivit Dianei, totul a fost exact asa cum si-a dorit, ba chiar mai impresionant. „A fost foarte multa veselie. Ultimii invitati au plecat la 7-8 dimineata. Ne-am distrat de minune. Eu practic nu am stat locului”. 

O zi de nastere de vis! Anastasia Fotachi si-a celebrat aniversarea la Paris, alaturi de sotul sau, Gabriel Stati: „Prea frumos” - FOTO/VIDEO

La nunta sa au fost invitati din diferite domenii. A fost Johy Davis, Gloria si multi alti interpreti si artisti din Moldova. „Pe toti ii iubesc foarte mult, dar cel mai mult pe Johy. Cred ca toti stiu ca toate evenimentele le petrecem impreuna si ne vedem foarte des. Cu el prietenesc de foarte multi ani si avem o relatie foarte stransa”. 

„Inca nu am mers in luna de miere, pentru ca mai am cateva evenimente, dar abia astept sa mergem undeva. Cred ca vom merge la mare”, a spus Diana Stoica. 

Articole din aceeasi categorie