17.03.2023
Vedete care au devenit celebre din greseala. Cum a atras Charlize Theron atentia unui agent de talente

Este greu de crezut ca Jason Statham a facut parte din echipa nationala de scufundari a Marii Britanii, iar Charlize Theron s-a facut remarcata datorita temperamentului sau nervos. Daca li s-ar fi spus ca vor deveni incredibil de cunoscuti si bogati, cu siguranta nu ar fi crezut.

Intr-o zi, Charlize Theron a incercat sa incaseze un cec pe care i-l trimisese mama ei, dar casierul unei banci a refuzat sa o faca, deoarece avea o problema cu cetatenia ei. Charlize a inceput sa se certe cu casierul, incercand sa il convinga sa ii dea banii.

Agitatia i-a atras atentia lui John Crosby, un agent de talente in cautare de viitoare vedete. Acesta a fost impresionat de determinarea tinerei de 19 ani si i-a dat cartea sa de vizita. Ba chiar a incasat chiar el insusi cecul pentru ea, scrie Bright Side.

Ashton Kutcher nu s-a gandit sa devina actor. Dupa ce a absolvit liceul, a intrat la Universitatea din Iowa pentru a studia ingineria biochimica. Mai tarziu, a decis sa se incerce in modeling si s-a inscris la un concurs al Asociatiei Internationale de Modeling si Talent (IMTA). A fost chiar model pentru Calvin Klein.

Channing Tatum a avut diferite slujbe. A fost broker ipotecar, model, dansator si chiar a lucrat la o gradinita pentru caini. Actorul a fost remarcat si sfatuit sa urmeze o cariera in modeling, ceea ce a si facut. La scurt timp dupa aceea, Channing a cucerit rapid inimile oamenilor, iar acum poate fi vazut pe marele ecran.

Natalia Platon - vacanta de vis pe Insulele Maldive! Designerul a publicat imagini adorabile cu burtica de graviduta, din calatorie - FOTO

Natalie Portman a mancat pizza intr-o pizzerie dupa un curs de dans. Deodata, un agent a abordat-o si i-a cerut sa participe la o sedinta foto. La acea vreme, ea avea doar 12 ani. A fost remarcata si, in loc sa danseze pe Broadway, asa cum spera, s-a apucat de actorie.

Jason Statham a fost intotdeauna un tip atletic. A petrecut 12 ani facand scufundari competitive pentru echipa nationala de scufundari a Marii Britanii, iar pentru a face ceva bani, a vandut parfumuri si bijuterii pe strazi. Dar, intr-o zi, un reprezentant al unei agentii de modele sportive l-a vazut facand exercitii la sala de sport si i-a oferit o slujba de model, mai scrie sursa citata.

Harrison Ford avea doi fii mici acasa si avea nevoie de un venit mai stabil. A inceput sa isi foloseasca abilitatile de tamplar pentru a se descurca. Intr-o zi, in timp ce repara o usa pentru Fred Roos, unul dintre regizorii Razboiului Stelelor, Roos l-a observat si a fost impresionat de aspectul sau. Mai tarziu, i-a obtinut lui Ford o auditie cu George Lucas.

Daniela Costetchi si-a facut operatie estetica de marire a sanilor! Vezi ce a publicat bloggerita de pe patul de spital - VIDEO

La varsta de 18 ani, Marilyn Monroe (al carei nume real este Norma Jean) a lucrat la plierea parasutelor la uzina Radioplane Aircraft din Burbank, California. Intr-o zi, un fotograf facea poze femeilor care lucrau acolo, iar acesta nu a putut sa nu remarce farmecul Normei Jean si a continuat sa o fotografieze. Ulterior, a inceput o cariera de modeling si a semnat primul ei contract pentru film.

Articole din aceeasi categorie