17.03.2023
Daniela Costetchi si-a facut operatie estetica de marire a sanilor! Vezi ce a publicat bloggerita de pe patul de spital - VIDEO

Blogerita Daniela Costetchi si-a facut operatie estetica de marie a sanilor. Aceasta a publicat cateva stories-uri in care spune cum se simte.

„Buna ziua, astazi ne operam. Urmeaza sa ma schimb in aceasta rochita. Nu stiu daca de la emotii, sau e coincidenta, dar ma simt atat de rau. Ma simt racita, ma doare tot corpul, o anestezie totala e tot ce imi trebuie acum. Eu credeam ca astazi o sa tremur toata, cum am tremurat si la cezariana, pentru ca atunci cand am avut cezariana, am tremurat toata operatia si tineam anestezeologul de mana. Acum nu tremur, sau nu realizez ce se intampla, sau is mai curajoasa de cat credeam. Acum inca sunt ok, sunt bine, abia astept.”, a spus bloggerita in story pe Instagram.

Victoria Lungu s-a refugiat timp de o saptamana la manastire! Interpreta a facut declaratii exclusive: „Cand te rogi nu te mai gandesti la bani, masini, averi”

Daniela a mai adaugat un video cu medicul care-i examineaza partea de sus a corpului si a scris: „Inainte de operatie!”

Direct dupa operatie, Costetchi a pus story dupa interventie in care poarta un corset si a scris: „Hei, sunt bine! Sanii si-a facut fata voastra!”

Rihanna, exemplu de mamica cool. Cum a iesit imbracata la o plimbare cu ASAP Rocky

Daniela Costetchi este o bloggerita din Moldova ce a devenit cunoscuta pe retelele de socializare datorita poeziilor sale. Aceasta are o fiica pe nume Leila.

Articole din aceeasi categorie