17.03.2023
Natalia Platon - vacanta de vis pe Insulele Maldive! Designerul a publicat imagini adorabile cu burtica de graviduta, din calatorie - FOTO

Acum cateva zile, la data de 8 martie, designerul Natalia Platon a povestit pe pagina ei de Instagram ca este in asteptarea primului sau copil.

La scurt timp dupa ce a facut marele anunt, Natalia a plecat intr-o vacanta de neuitat pe Insulele Maldive.

Aceasta a reusit deja sa publice o fotografie facuta pe malul marii. La cele 23 saptamani de sarcina, burtica bloggeritei este deja usor conturata. „Tocmai am ajuns.”, a scris Platon in deschierea postarii.

Un nou succes! Luptatoarea Irina Ringaci a obtinut bronzul la Campionatul European Under 23 de la Bucuresti

Internautii au inundat-o pe designer cu peste 2 mii de aprecieri, dar si comentarii dragute sub publicate sub poza: „Graviduta mea.”, „Hey girl, felicitari, eu am ramas in urma cu noutatile.”, „Ce figurica”, „Cat de nice iti sta cu burtica, sa fiti sanatosei.”

De asemenea, Natalia Platon a postat pe social media si imagini ce surprind minunatele privelisti de pe malul Oceanului Indian.

Natalia Platon este unul dintre cei mai cunoscuti designeri din Moldova. Aceasta are si un blog personal pe Instagram unde impartaseste fotografii cu cele mai importante evenimente din viata sa.

Demi Lovato - transformare uimitoare! Vedeta a reusit sa dea jos mai multe kilograme in ultima perioada - FOTO

Articole din aceeasi categorie