24.01.2022
Vedete care au ales cea mai lasa metoda de-a se desparti de partener - prin fax, SMS sau presa - FOTO

Dragostea era mare, insa pasiunea dintre ei a disparut dupa o perioada si cateva dintre starurile de peste ocean n-au stiut cum sa dispara mai repede din peisaj fara sa-si confrunte in mod direct partenerul.

Ca sa iasa dintr-o relatie care-i incorseta, au ales cea mai lasa metoda posibila – au evitat sa se prezinte in fata partenerului ca sa-i spuna adevarul in fata si au preferat sa se fofileze, sa-si trimita mesajul prin sms, fax sau orice altceva decat fata in fata, in persoana.

Artik a povestit de ce i-a permis lui Asti sa-si pastreze pseudonimul: „Nu am avut niciodata scopul de a...”

Joe Jonas

In 2008, Joe Jonas a ales o metoda la fel de neeleganta de a-i da papucii iubitei lui de-atunci, Taylor Swift. A sunat-o si i-a transmis mesajul sau de „Adio!” prin telefon. „Nici nu vreau sa-mi amintesc despre baiatul care s-a despartit de mine prin telefon, in numai 25 de secunde, cand aveam 18 ani… M-am uitat apoi la ecranul telefonului si-mi arata ca acea conversatie nu durase mai mult de 27 de secunde. Asemenea durata trebuie sa fie un adevarat record!”

Pentru a se apara, Jonas a tinut sa faca urmatoarele precizari: „Pentru cei care-si fac griji cu privire la telefonul de 27 de secunde, tin sa le spun ca am sunat ca sa vorbim despre sentimentele mele cu acea persoana. Iar acele sentimente nu au fost primite cu bratele deschise. Nu eu am incheiat conversatia. Altcineva a facut asta. Discutiile la telefon nu pot dura decat atat cat e dispus celalalt sa vorbeasca”, a conchis acesta.

Daniel Day-Lewis

Acesta s-a despartit de iubita sa de lunga durata, actrita Isabelle Adjani, prin fax. „I-am spus ca eram insarcinata… si nu l-am mai vazut niciodata apoi”, pune actrita puntul pe i. „Nu mi-a spus niciodata ca totul se terminase intre noi.”, a tinut sa adauge aceasta.

Chiar daca au milioane in contul bancar, unele vedete sunt prinse ca iau ceea ce nu le apartine. Vezi care sunt celebritatile ce sufera de cleptomanie - FOTO

Adam Levine

Cand avea 34 de ani, Adam Levine a trimis-o pe superba Behati Prinsloo la plimbare doar pentru a incepe o idila cu alt model frumos - Nina Agdal, care n-avea pe-atunci mai mult de 21 de ani. Dupa care muzicianul s-a logodit cu Prinsloo fara sa-i spuna prea multe lui Agdal. De fapt, i-a trimis acesteia un sms, lucru confirmat chiar de Adam in Page Six, in iulie 2013.

Levine si Prinsloo s-au casatorit in 2014 si au doua fetite impreuna, pe Dusty Rose si pe Gio Grace.

TOP 5 zodii greu de cucerit. Nu isi dau usor inima si nu fac din casatorie o prioritate

Richie Sambora

Fostul chitarist al trupei „Bon Jovi”, Richie Sambora, a aflat ca mariajul lui cu Heather Locklear s-a incheiat odata cu tot restul lumii. Adica din presa. La numai cateva ore dupa ce PR-istul actritei a anuntat divortul celor doi in presa, in februartie 2006, Sambora le-a spus celor de la ABC News: „E complet neadevarat”, adaugand ca cei doi soti aveau planuri pentru Ziua Indragostitilor impreuna.

Articole din aceeasi categorie