24.01.2022
Artik a povestit de ce i-a permis lui Asti sa-si pastreze pseudonimul: „Nu am avut niciodata scopul de a...”

Artik a prezentat recent publicului noua solista a trupei, este vorba despre Sevil Velieva. Artistul a mentionat ca Sevil nu este noua Asti, astfel „Artik & Asti” este acum doar denumirea trupei.

Fosta solista Anna Dziuba a parasit trupa fara dreptul de a interpreta vechile hituri ale duetului la petreceri si concerte. Toate drepturile apartin compozitorului si creatorului grupului Artem Umrikhin. Cu toate acestea, cantareata a luat cu ea ceva nu mai putin valoros - pseudonimul ei.

Dziuba canta acum sub numele de scena Anna Asti. Cu toate acestea, trupa „Artik & Asti” inca mai poarta aceasta denumire.

Au inceput studiile online, iar asta inseamna ca parintii-bloggeri au treaba dubla! Cum se descurca acestia si ce parere au: „Rabdare parintilor si invatatorilor, doar impreuna vom reusi” - FOTO/VIDEO

Intr-un interviu acordat revistei super.ru, Artik a spus ca nu urmareste scopul de strica cariera fostei soliste. „Nu am nimic impotriva. Ma bucur si sper ca acest nume ii va oferi Annei un impuls in noua ei cariera. Imi doresc sincer ca Anna sa reuseasca. Si ma bucur ca, interpretand sub numele de Anna Asti, ea va continua intr-o oarecare masura istoria trupei. N-am avut niciodata scopul de a o ingropa pe Anna, sa-i stric cariera. Pentru mine, asa cum am spus mai devreme, succesul Annei este si succesul meu. Ma voi bucura mereu de toate realizarile ei.”, a mentionat artistul.

Cine este actrita preferata a lui Leonardo DiCaprio. Sarutul cu ea nu poate fi egalat de nimeni - FOTO

Intre timp, Asti are deja realizari de care Artik se poate bucura: cantareata si-a lansat o piesa si chiar a semnat un contract cu „Universal Music Group”.

 

Trupa Artik & Asti a existat de aproape 10 ani. Asti si-a anuntat decizia de a parasi trupa la sfarsitul anului 2021.

Fii in trend si in acest an! Stilista Elena Ciorba iti spune cum se poarta hainele oversize, pentru a nu dezavantaja silueta: „Un plus foarte mare a pieselor supradimensionate este ca se potrivesc tuturor tipurilor de silueta” - FOTO

Articole din aceeasi categorie