24.01.2022
Chiar daca au milioane in contul bancar, unele vedete sunt prinse ca iau ceea ce nu le apartine. Vezi care sunt celebritatile ce sufera de cleptomanie - FOTO

Este greu de crezut, dar, in ciuda milioanelor pe care le detin, unele vedete pur si simplu nu pot sa-si controla mainile, pentru a nu lua tot ce vad in calea lor. Iti prezentam celebritatile care au fost prinse de cleptomanie.  

Megan Fox

Acum Megan isi poate permite orice. Iar inainte ca numele ei sa devina sinonim cu sexualitatea, a trebuit cumva sa se descurce in viata. Asadar, actrita a fost surprinsa furand produse cosmetice intr-un hipermarket Walmart. Totusi, Megan a scapat usor. Doar i s-a interzis sa mai viziteze magazinul. Intr-un interviu, aceasta a recunoscut ca nu cunoaste daca aceasta interdictie este in vigoare si in prezent. 

Winona Ryder

Pe 12 decembrie 2001, actrita (la acel moment deja detinatoarea Globului de Aur) a fost arestata pentru ca a furat haine dintr-un butic, in suma 5 mii de dolari. In ciuda eforturilor avocatilor ei (acestia s-au bazat pe cleptomanie) si a despagubirilor morale, actrita a fost condamnata la 480 de ore de munca in folosul comunitatii si o amenda mare. S-a dovedit ca actrita consuma medicamente pe baza de substante narcotice, fara prescriptie medicala.

Cine este actrita preferata a lui Leonardo DiCaprio. Sarutul cu ea nu poate fi egalat de nimeni - FOTO

Robert Pattison 

Un caz de cleptomanie i s-a intamplat  actorului in timp ce lucra la celebra saga „The Twilight Saga”. Acest caz a fost suficient pentru a fi cunoscut printre colegii de lucru ca fiind un hot. Robert fura mereu lucruri marunte din platoul de filmare sau din vestiare. Dupa sfarsitul filmarilor, el a luat toate costumele, care erau in valoare de cateva mii de dolari, le-a pus in masina lui si a plecat sub apus. Desigur ca nimeni nu a incercat sa-l dea in judecata. Cu siguranta, Pattison are acasa un adevarat altar, unde a strans toate lucrurile furate. 

Sarah Jessica Parker

In spatele aceleiasi ocupatii s-a remarcat si actrita care a interpretat rolul lui Kerry Bradshaw. Dupa filmarea celei de-a doua parti a fimului „Sex and the City”, actrita a furat cateva dintre lucrurile si bijuteriile eroinei sale in valoare de 5 mii de dolari. Dar cel mai interesant lucru pe care Parker a reusit sa-l fure, a fost un set de 24 de pahare pentru cocktailuri.

Spotify a numit cine este cel mai popular artist din lume. Vezi cine este interpretul care a reusit sa adune 85,6 milioane de ascultatori intr-un timp atat de scurt - FOTO

Britney Spears

2007 a fost un an dificil pentru Britney. Toata lumea stie despre criza ei de nervi, dar putina lume stie ca a cazut in campul vizual al politiei, nu numai din cauza starii sale de ebrietate. Cantareata a incercat sa fure mai multe blanuri naturale in valoare de 23 de mii de dolari. Apoi a fost prinsa furand o peruca dintr-un magazin pentru adulti si a reusit sa fure cateva brichete dintr-o benzinarie.

Lindsey Lohan

Actrita Lindesay Lohan, de asemenea, nu a putut face fata popularitatii care s-a revarsat asupra ei la o varsta frageda. Dar, pe langa problemele sale cu alcoolul si substantele narcotice, Lindsay a avut probleme mari cu propriile maini, care mereu se porneau spre a lua ceva ce nu ii apartine. In timpul filmarilor pentru „Scary Movie 5”, ea a furat haine in valoare de 15 mii de dolari. In 2009, actrita a fost acuzata ca a furat o blana in valoare de 10 mii de dolari, de la o petrecere. Iar in 2011, vedeta a furat un colier de aproximativ 3 mii de dolari, dintr-un magazin. 

Articole din aceeasi categorie