24.01.2022
TOP 5 zodii greu de cucerit. Nu isi dau usor inima si nu fac din casatorie o prioritate

Gratie predictiilor astrologice, ne putem da seama de evenimentele pe care le vom experimenta in viitor, cum ar fi: casatoria. Insa, pe cat de mult isi doresc unele zodii sa se casatoreasca, pe atat altele nu sunt dispuse sa faca marele pas. Specialistii spun ca exista 5 zodii greu de cucerit, care nu fac din casatorie o prioritate. Iata care sunt acestea!

Un lucru este cert: nu toata lumea isi doreste sa se casatoreasca! Unele persoane, pur si simplu, nu sunt incantate sa ajunga in fata altarului, sa poarte rochie alba de mireasa sau costum de mire si sa isi organizeze in cel mai mic detaliu aceasta zi. Acest lucru este in regula, pentru ca fiecare om are dorinte, nevoi si personalitati diferite. Unii isi doresc, mai degraba, sa calatoreasca si sa faca diverse activitati, alaturi de partener, fara ca relatia lor sa fie definita de un act. Se pare ca exista mai multe explicatii pentru care anumiti oameni nu sunt atrasi de casatorie, iar totul sta scris in stele. Atentie: semnul zodiacal te poate da de gol!

Chiar daca au milioane in contul bancar, unele vedete sunt prinse ca iau ceea ce nu le apartine. Vezi care sunt celebritatile ce sufera de cleptomanie - FOTO
Locul 5: Berbec


La fel ca alte semne de foc, zodia Berbec este cunoscuta a fi una pasionala, careia ii place sa isi arate dragostea cu mult patos. In ciuda acestui aspect, Berbecul poate fi predispus la gelozie extrema, mai ales daca nu este apreciat pentru ceea ce face in relatie. Se asteapta sa fie adorat de catre partener si nu isi va oficializa relatia pana cand nu va simti ca persoana de langa el este 100% implicata in poveste. Pentru a face marele pas, Berbecul are nevoie de mult timp si de o persoana care ii va confirma mereu calitatile.


Locul 4: Scorpion

Scorpionul isi va exprima, cu adevarat, emotiile doar dupa ce se va simti confortabil alaturi de partener. Pentru aceasta zodie, dragostea pare a fi complicata, deoarece Scorpionul isi cauta adevarata iubire, iar pe toti partenerii ii va supune la mari teste. Scorpionul isi doreste sa se casatoreasca o data in viata, iar daca este dezamagit cu greu va intra, din nou, intr-o alta relatie.

Au inceput studiile online, iar asta inseamna ca parintii-bloggeri au treaba dubla! Cum se descurca acestia si ce parere au: „Rabdare parintilor si invatatorilor, doar impreuna vom reusi” - FOTO/VIDEO

Locul 3: Gemeni

Zodia Gemeni se afla mereu in miscare, ii place sa invete si sa descopere lucruri noi si, totodata, sa se intalneasca cu multi oameni diferiti. Pentru aceasta zodie, viata este o calatorie interesanta, in care experienta se afla pe primul loc. Casatoria nu este neaparat o prioritate, iar daca se intampla, o considera a fi un bonus de la viata.


Locul 2: Varsator

Fiind o zodie de aer, pentru Varsator poate fi o provocare sa se casatoreasca. Nevoia principala a sa este sa se bucure mereu de libertate si nu sa se lege oficial de o persoana. Poate fi o zodie incapatanata, dar daca reusesti sa ii cuceresti inima, Varsatorul poate fi un partener incredibil de loial.


Locul 1: Sagetator

Gratie energiei specifice semnelor de foc, Sagetatorul si-a castigat reputatia de „Don Juan‟. Ii place sa filtreze si sa se afle in centrul atentiei, insa aceste lucruri il determina sa fie zodia care este cea mai putin dispusa sa se casatoreasca. Din fericire, daca isi va gasi partenerul potrivit, care ii va fi loial, sunt sanse sa se bucure de o dragoste pe termen lung si sa se implice 100% in relatie. 

Articole din aceeasi categorie