17.08.2022
Vedeta TikTok-ului, Dina Saeva, a parasit Rusia. Afla care este motivul: „Este o noua etapa din viata mea”

Dina Saeva, populara pe TikTok cu 25 de milioane de urmaritori, a anuntat ca isi paraseste Rusia. Potrivit Dinei, ea intentioneaza sa locuiasca in doua tari: in Rusia si in Emiratele Arabe Unite.

Ieri, Dina a zburat la Dubai si, dupa spusele sale, sufera din cauza fusului orar si climei. Diferenta de timp intre Moscova si Dubai este de doar o ora, asa ca internautii se intreaba de unde atata suferinta. 

Saeva a recunoscut ca este extrem de incantata de ceea ce ii promite viitorul apropiat si de oportunitatile care o asteapta in noul oras. De asemenea, ea a mentionat ca este mandra de sine ca a decis sa faca acest pas major. 

Au adus faima tarii noastre! Top 7 piese din Moldova care au devenit cunoscute in intreaga lume - VIDEO

„Eu cred si stiu ca asta este o noua etapa din viata mea. Iubesc atat Moscova, cat si Dubaiul. Fiecare tara isi are punctele forte si minusurile sale. Principalul lucru este ca in ambele orase eu ma dezvolt si merg inainte. Imi pun scopuri si ma stradui sa le indeplinesc pe toate”, a scris vedeta pe canalul sau Telegram. 

Saruturi pasionale, tinute de mii de dolari si o petrecere grandioasa! Vezi cum si-a sarbatorit ziua de nastere Madonna, intr-un palat sicilian din secolul al XVIII-lea - FOTO/VIDEO

Una dintre scopurile sale va fi sa o sustina pe sora sa mai mica, care in curand va merge la o scoala auto din Dubai. Dina si-a asumat partea financiara si a mentionat ca va achita intregul curs. 

„Sunt foarte fericita ca am posibilitatea sa-i ofer sansa de a invata in strainatate - a fost visul meu!”, a spus Dina. 

Dina Saeva este un model rus celebru, vedeta pe TikTok cu aproximativ 25 de milioane de urmaritori si influencer in Instagram, unde are 7,5 milioane de urmaritori. 

Articole din aceeasi categorie