17.08.2022
Saruturi pasionale, tinute de mii de dolari si o petrecere grandioasa! Vezi cum si-a sarbatorit ziua de nastere Madonna, intr-un palat sicilian din secolul al XVIII-lea - FOTO/VIDEO

Recent, Madonna a implinit 64 de ani. Interpreta a organizat o petrecere grandioasa in Sicilia, unde au fost invitati prietenii sai si rudele. Potrivit editiei The Sun, vedeta a cheltuit mii de dolari pentru sarbatoarea sa de zile mari, pe care a petrecut-o la Palazzo Castelluccio - un palat sicilian din secolul al XVIII-lea.

Sursa publicatiei a mentionat ca in fiecare an Madonna organizeaza petreceri grandioase, insa, in acest an totul a fost mult mai special.

Eleganta si rafinamentul ii definesc perfect stilul! Vezi cele mai memorabile tinute purtate de Cleopatra Stratan, dar si trasaturile caracteristice outfit-urilor sale - FOTO

„Palatul nu este decat o priveliste frumoasa. Imi pot doar imagina cat a cheltuit Madonna pentru ziua sa de nastere. Insa, cand ai 700 de milioane de lire sterline, cred ca banii nu sunt o problema”, a mentionat sursa. 

Cantareata a publicat cateva imagini si un filmulet video din cadrul zilei sale de nastere, incantandu-i pe urmaritorii sai de pe Instagram. Dupa cum putem vedea din fotografii, Dolce & Gabanna a fost responsabil de tinutele invitatilor principali ai serii. Madonna si fiicele sale gemene, Esther si Stella au purtat tinute minunate, create de renumita casa de moda. 

Pentru aceasta seara speciala, cantareata a optat pentru o rochie maxi, cu spatele deschis, in valoare de aproape 3 mii de dolari. Madonna si-a completat look-ul cu pantofi cu platforma in valoare de aproape 1.100 de dolari, o palarie din paie si o multime de bijuterii cu diamante. 

Brooklyn Beckham, ironizat pe social media. Care este motivul - FOTO

Copiii ei in varsta de noua ani erau imbracati in rochii albastre elegante in valoare de 925 de dolari si adidasi - 545 de dolari.

„Regie Siciliene”, a scris Madonna in descrierea imaginilor cu fiicele sale. 

Potrivit zvonurilor, petrecerea Madonnei a fost cu adevarat grandioasa. Invitatii sai erau distrati de o ghicitoare, la care toti doritorii se puteau adresa. Si cum fara saruturi. Omagiata a decis sa-si aminteasca despre sarutul sau legendar de pe scena VMA si s-a sarutat pasional cu doua prietene pe bancheta din spate a unui automobil.

Emily Ratajkowski - imagini emotionante cu fiul ei: „Cel mai dragut lucru pe care l-am vazut pana acum” - FOTO

Articole din aceeasi categorie