26.02.2024
Valeria Pasa: „Regulile au fost schimbate pe parcursul jocului”. Ce reactie a avut interpreta dupa anuntarea rezultatelor Eurovision - VIDEO

Recent, interpreta Valeria Pasa a fost invitata in cadrul podcastului de pe Youtube„Nota Doi, Anti Podcast cu Vadim Cusnir”si a povestit despre emotiile ei, cand a aflat ca Natalia Barbu este castigatoarea etapei Nationale Eurovision.

Natalia Barbu va reprezenta Republica Moldova la concursul international care va avea loc in mai in Suedia cu piesa„In the middle".Cu toate acestea, Valeria Pasa, care a ocupat locul al doilea, imediat dupa anuntarea rezultatelor a declarat ca nu este de acord cu verdictul juriului si a contestat rezultatele, deoarece a obtinut acelasi numar de puncte ca si Natalia - 22.


„Am ramas nedumerita, asteptam ca prezentatorii sa anunte ca este un caz iesit din comun, doua participante pe acelasi loc si imediat se anunta castigatorii. Sincer, eu doua minute nu stiam ce se petrece in sala. Asa ne-am bucurat cu dansatoarele mele cand am vazut voturile publicului si nu am inteles ce se intampla. Au anuntat castigatorul parca nici nu asa triumfator, cum ar fi trebuit. A fost confuza aceasta situatie nu doar pentru mine, dar si pentru toti oamenii din sala. Ei nu au inteles, sunt 22 de puncte egale la ambele”,a povestit Valeria.

S-a pus la licitatie un sejur cu Emilian Cretu la Venetia! Cat costa vacanta alaturi de actor - VIDEO

Interpreta a povestit ca a primit sute de mesaje de incurajare si sustinere din partea internautilor. Echipa Valeriei a citit Regulamentul intern al concursului si nu a gasit un raspuns exact.

„Nu a fost stipulat nici intr-un moment ca o astfel de decizie trebuie luata in asa situatii. Regulile au fost schimbate pe parcursul jocului”,a spus artista.  

„Nu va suparati, dar asta este realitatea”. Patric Hanganu vorbeste despre photoshop si fetele cu interventii estetice - VIDEO

Compania Teleradio Moldova a venit cu un raspuns public la contestatia depusa de Valeria Pasa, care s-a aratat nemultumita de rezultatul finalei Eurovision. Compania spune ca a verificat validitatea numerelor de la care Valeria Pasa a primit voturi si a constatat ca aproximativ 950 de voturi au venit de la numere de telefon care in prezent nu sunt valide. Interpreta a respins acuzatiile si a anuntat ca a solicitat ajutorul juristilor.

Valeria Pasa este o interpreta din Republica Moldova. A lansat de-a lungul carierei sale piese precum:„Te-am asteptat”, „Cicatrici”, „Dragostea de mama”si„Anti Princess”.

Articole din aceeasi categorie