27.02.2024
S-a pus la licitatie un sejur cu Emilian Cretu la Venetia! Cat costa vacanta alaturi de actor - VIDEO

5000 mii de euro pentru un sejur cu Emilian Cretu la Venetia, 600 de euro pentru prima camasa in care a evoluat Fuego la Palatul National sau 350 de euro pentru un disc de vinil al acestuia. Asta s-a licitat la „Hora binelui”, aflat la cea de-a doua editie. Victoria Dunford si Gabriel Nebunu si-au propus sa stranga fonduri pentru renovarea unor sectii de la Institutul Mamei si Copilului. Cum a fost la eveniment si cati bani s-au adunat, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Faptele bune se fac impreuna, tocmai de asta Victoria Dunford si Gabriel Nebunu au invitat oameni minunati, cu inima buna la cea de-a doua editie a evenimentului de caritate „Hora binelui”.

„Seara asta este una magica. Suntem super emotionati si bucurosi ca vin oamenii cu suflet mare aici. Vin pentru a fi alaturi de Institutul Mamei si Copilului, mai exact, Sectia Chirurgie nou-nascuti. Aceasta gala este o multumire pentru oamenii care au fost alaturi de noi si vrem ca de la an la an sa ne intalnim aici si sa facem impreuna fapte bune”, a spus Gabriel Nebunu.

„Noi ne propunem sa deschidem Sectia Chirurgie nou-nascuti si sa mergem mai departe cu reparatia unei alte sectii, tot in acest spital”, a notat Victoria Dunford, fondatoare MAD-AID.

„Cate inca o sa mai fie”! Ce spune Adriana Ochisanu despre noua relatie a fiului ei, Cristi - VIDEO

Seara a fost plina de emotii si bucurii. De o adevarata poveste au avut parte invitatii la inceputul evenimentului, in compania unor ingeri, dar si a unui cvartet.

A urmat o cina caritabila si momente artistice din partea Cristinei Scarlat si corul de copii. Sa puna umarul la o fapta buna a venit si Elisoa Cynthia Refanaharivola.

„Ma simt tare bine pentru ca eu am impresia ca particip la ceva mai mare decat mine. Pe mine m-a cucerit de la inceput”, a explicat Cynthia Elisoa, interpreta.

Invitatul special al serii a fost interpretul din Romania, Fuego.

Cum a fost surprinsa Victoria Beckham la Paris. Vedeta nu a renuntat la tocuri, desi merge cu ajutorul carjelor - FOTO

Si pentru ca e „Hora binelui”, nu s-a lasat fara o hora din partea ambasadorului proiectului, Gabriel Nebunu.

Asa cum scopul evenimentului a fost strangerea de fonduri pentru reparatia sectiilor care necesita renovare de la Institutul Mamei si Copilului, a fost organizata o licitatie, moderata de Emilian Cretu. Mai mult, actorul a pus la licitatie un sejur in Venetia cu el, pentru suma 5000 de euro: „De data aceasta eu voi modera licitatia. Este o responsabilitate foarte mare”.

Camasa lui Fuego in care artistul a cantat pentru prima data la Palatul National a fost vanduta cu 600 de euro, iar un disc de vinil al artistului roman, pentru 350 de euro.

Dorinta de a face bine a adunat la un loc oameni din toate domeniile. „Ma bucur ca exista astfel de oameni care se gandesc la binele celor de alaturi”, a spus Gaia Panzaru, femeie de afaceri.

In cadrul evenimentului caritabil s-au adunat peste 14.000 de euro care vor fi directionati catre sectiile care necesita renovare de la Institutul Mamei si Copilului.

Articole din aceeasi categorie