27.02.2024
„Nu va suparati, dar asta este realitatea”. Patric Hanganu vorbeste despre photoshop si fetele cu interventii estetice - VIDEO

Patric Hanganu dupa despartirea de fosta iubita a devenit mult mai activ pe social media si abordeaza zi de zi diverse teme. Recent acesta a vorbit mai multe despre fetele care folosesc photoshop.

Patric Hanganu a aparut intr-un InstaStory mentionand:„Noi, in Moldova avem foarte multe femei frumoase, eu nu stiu daca mai este vreo tara cu mai multe femei frumoase ca la noi, dar sunt unele femei care foarte tare exagereaza cu photoshop-ul si cu efectele. Care nu are nici o legatura dintre felul cum arata ele in realitate si cum se prezinta pe internet, deci asta este cerul si pamantul si sunt sigur ca si voi tot cunoasteti asa cazuri si eu nu inteleg de ce ele fac aceste lucruri, pentru ca in realitate oricum arata cat de cat bine. Insa ceea ce vor sa arate ele pe internet asta este ireal si iata ca sunt multi care se lasa dusi de aceasta iluzie a internetului”.

Marinela Bezer- imagini spectaculoase din Dubai! Bloggerita are o vacanta de vis - FOTO

„Si partea trista este ca la noi sunt multe fete frumoase, mai naturale care ele un pic parca se complexeaza din cauza la tot falsul asta care este pe internet. Insa in realitate daca sa le pui pe ele langa fetele astea pai e ca frumoasa si bestia”, a adaugat interpretul.

Comentariile celor din online nu au incetat sa apara, astfel Patric a spus:„Cineva mi-a scris ca ele sunt toate prea umflate, prea botoxate, prea siliconate, asta nu este o problema, asta este alegerea fiecarui om ce face el cu felul cum arata, eu nu vorbesc despre asta, eu vorbesc despre photoshop. Adica fetele care isi pun buze, ele macar in realitate arata cumva, insa sunt fete care nici in realitate nu arata cumva. Eu foarte multe situatii de genul am vazut, unde am ramas foarte dezamagit, eu ma intrebam doar un singur lucru cum asa e posibil? Cum sa arati atat de bine pe internet, dar in realitate sa fii strasnic?”.

S-a pus la licitatie un sejur cu Emilian Cretu la Venetia! Cat costa vacanta alaturi de actor - VIDEO

„Problema principala nu este in felul cum arata, problema este in cerinte, in cerintele pe care le au si in aerele pe care le au ele si nu corespund nici un gram cu ceea ce este in realitate”.

„Cate inca o sa mai fie”! Ce spune Adriana Ochisanu despre noua relatie a fiului ei, Cristi - VIDEO

„Eu un lucru pot sa inteleg daca tu esti femeie frumoasa, daca tu ai grija de tine, esti ingrijita, dacaai facut investitii in tine, in par, fata, buze, ochi, tot absolut, poi atunci sa iti ridici nivelul si sa ai niste pretentii. Insa daca tu in realitate esti intr-un fel si pe internet in altu. atunci tu maxim la ce poti sa pretinzi astea sunt imaginile cu flori pe care le primesti de la oamenii mai in varstasau la cativa trandafiri pe TikTok”, a spus Patric in concluzie.

Patric Hanganu este un interpret din Republica Moldova. S-a facut cunoscut in showbiz dupa ce a uimit juratii prin vocea s-a inconfundabila la show-ul „Romanii au talent” si s-a calificat in etapa urmatoare a concursului, el se simte implinit ca povestea vietii sale a fost auzita peste tot, devenind acum mult mai puternic si cunoscut de toata lumea.

Articole din aceeasi categorie