08.06.2022
Valeria Pasa a raspuns la un sir de intrebari provocatoare! Afla care este cea mai mare frica a interpretei, dar si alte secrete personale: „Cand eram mica aveam porecla...” - VIDEO

Invitata la emisiunea O Seara Perfecta a fost interpreta din Republica Moldova, Valeria Pasa, care a interpretat o piesa motivationala si foarte dinamica. In cadrul emisiunii, artista a vorbit despre muzica, dar si a raspuns la cateva intrebari pe care i le-a adresat prezentatoarea ProTV, Anisoara Loghin. Despre ce este vorba vezi in interviul de mai jos. 

De Ziua Copiiilor, Valeria a cantat impreuna cu Youth orchestra. Pentru copilasi ea a ales sa interpreteze o melodie populara, dintr-un desene animat - „Let it go”. „Am avut niste emotii mai deosebite, pentru ca toate fetitele stiau cuvintele la perfectie. Am cantat toti impreuna, apoi un baietel mi-a dat un buchetel de flori si o fetita mi-a dat un fel de aplicatie facuta de ea, cu o pisicuta desenata”. 

Este olimpica la istorie, dar se vede un economist de succes! Ce parere are tanara Ruxandra Susanu despre proba de bacalaureat, razboiul din Ucraina, dar si despre sistemul de invatamant de la noi: „Profesorii tind foarte des sa spuna ca....” - VIDEO

Artista a inregistrat recent un cover la o piesa pe care ea foarte mult a indragit-o. „De foarte mult timp mi-am dorit sa fac o piesa de a lui Stefan Petrache. Intotdeauna mi-a placut activitatea lui, vocea lui si mesajele pe care el le trasnmite. Am hotarat sa inregistrez un cover la piesa „Ce-as fi fost”, este o piesa patriotica si are un mesaj destul de profund. Sper intr-o saptamana sa fie gata, sa fac si un videoclip. Demult imi doream sa am un astel de cantec”. 

Cristina Pintilie este profesoara de canto al Valeriei, iar Valeria, la randul sau, tot preda canto micutilor. „Tot ce am invatat pana acum le transmit si copiiilor mei. Pana la urma, si Celine Dion are o profesoara de canto. Cristina Pintilie este o profesoara si un om de la care ai ce invata. De fiecare data aflu de la ea ceva nou. Este un izvor de informatie si talent”. 

Pentru Valeria, Anisoara Loghin a pregatit un sir de intrebari care, dupa spusele prezentatoarei nu au o logica, nu au o legatura, insa interpreta trebuia sa raspunda sincer la ele. 

Pana a construi o familie atat de frumoasa, Marina si Teodor Carnat au trecut prin momente mai dificile: „Am dat la divort de trei ori...” - VIDEO

Iti place sa canti in timp ce faci dus?„Si da si nu, pentru ca toata ziua cant cu elevii si ma cam satur. Vreau sa fie putina liniste in casa si uneori nu mai suport sa aud muzica”.

Daca ar fi sa ai o super putere, care ar fi ea? „Sa prevad viitorul si daca se va intampla ceva, sa stiu ce sa fac in acel moment”.  

Cine e cel mai bun prieten al tau? „Cred ca este mama”. 

Un obicei prost de care ai vrea sa scapi? „Nu stiu daca e un obicei, dar sunt lenesa. Sunt foarte lenoasa, recunosc asta si vreau sa scap si lupt ca sa scap de ea. Greu ma apuc de ceva, dar daca ma apuc atunci o fac bine”.

Care e cea mai mare frica a ta? „Sa pierd pe cineva drag”. 

Zi-mi o celebritate pe care o consideri cea mai tare. „Beyonce”.  

Daca ai avea vreodata ocazia sa te casatoresti cu o celebritate, cu cine te-ai casatori? „Imi place mult actorul Ashton Kutcher”. 

Porecla ta din copilarie. „Am avut mai multe porecle. Una din ele era Pugacheva, cred ca e evident”. 

Cu ce animal te-ai asocia? „Cred ca pisica”. 

O parte a corpului pe care ai vrea sa o schimbi la tine? „Uneori mi-ar placea sa am parul drept si lung”.  

Tany Vander a recunoscut cum face fata geloziei si a explicat de ce nu trebuie sa te uiti in telefonul iubitului tau: „Am avut o experienta neplacuta” - VIDEO

In aceasta vara, Valeria intentioneaza sa plece la odihna, la mare. „Sper ca la sfarsit de iunie o sa plecam la mare cu prietena mea cea mai buna, cu sotii nostri. Sper sa ne odihnim bine. Si urmeaza sa mai lansez cateva piese. Am o piesa pe care demult doream sa o lansez, dar din cauza evenimentelor care au loc, am tot amanat acest lucru. Este o piesa in limba rusa si are si un videoclip. Urmeaza sa fie noutati muzicale minunate”. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie