07.06.2022
Pana a construi o familie atat de frumoasa, Marina si Teodor Carnat au trecut prin momente mai dificile: „Am dat la divort de trei ori...” - VIDEO

Ieri, in familia Marinei Carnat a fost motiv de sarbatoare. Alaturi de sotul ei, Tudor, au sarbatori 17 ani de casnicie. Insa, nu intotdeauna relatia lor a fost atat de frumoasa.

S-au facut 17 ani de cand Marina Carnat isi traieste povestea de dragoste alaturi de sotul sau, Teodor. 

„Au fost 17 ani fericiti”, spune Marina. 

Cu doua zile inainte de aniversare, sotul sau deja ii facea suprize. „Mi-a zis: „Hai sa cautam cadou tie”, caci am avut cazuri in care nu mi-a placut cadoul si il intorc inapoi. Acum noi tot impreuna alegem si e fain acest moment. Mai petrecem timpul impreuna. Mi-a daruit cercei. Imi plac mult. 

Au trecut 6 ani de la logodna lor! Vezi momentul emotionant in care Anatol Durbala a cerut-o in casatorie pe Olesea Svecla - VIDEO

La noi, mai mult el face cadouri, iar eu sunt cu partea spirituala, emotionala, ii fac masaj. Eu ii fac ceva simplu, fara multi bani, dar oricum il surprind cu ceva frumos. Chiar si ieri pe Instagram le ziceam urmaritorilor ca poti sa iti faci si o lista de bancuri si sa radeti impreuna. De ce si nu?”. 

Pe langa fericire, in casnicia lor au fost si momente mai triste. „Cred ca toti deja stiu ca noi am trecut prin trei crize. Am dat e trei ori la divort. Cand aveam trei copii, noi ne-am despartit pe o luna. Atunci a fost asa mai greu, dar am reusit sa trecem peste si sa fim impreuna. Ne-am maturizat pe plan emotional, caci asta e cel mai important intr-o relatie. Ne-am dat seama si ne-am asumat ambii greselile, pentru ca mereu ambii sunt de vina”. 

Dupa spusele ei, cel mai frumos lucru in toti acesti ani sunt copiii lor. „Cred ca se intelege de la sine. Fiecare nastere a fost o mare fericire. Daca Dumnezeu o sa ne binecuvanteze, vor mai fi si alti copiii in familia noastra”. 

Chiar daca este tintuita in scaunul cu rotile, ea lupta pentru visele sale. Afla povestea Veronicai Lungu, una dintre cele mai urmarite persoane pe TikTok din Moldova: „Am observat ca oamenii care nu te cunosc si nu-i cunosti mai bine te inteleg” - VIDEO

Toti cunosc povestea lor, el era profesor, iar ea era studenta. „Totul a pornit de la asta. A fost cand eu am venit sa aflu nota, era un fel de pre examen. Atunci am stat jumatate de ora la discutie. Prima noastra iesire in oras a fost la un karaoke si el a spus ca l-am cucerit cu vocea mea si s-a indragostit”. 

Pentru a se mai relaxa, Marina Carnat fuge in parc. „Las copiii cu sotul meu si chiar merg si fug. Chiar daca nu dai jos kilogramele, macar ai un timp al tau personal, meditezi, te relaxezi. Anume acest efort fizic iti da si o adrenalina si iti da energie”. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie