08.06.2022
Este olimpica la istorie, dar se vede un economist de succes! Ce parere are tanara Ruxandra Susanu despre proba de bacalaureat, razboiul din Ucraina, dar si despre sistemul de invatamant de la noi: „Profesorii tind foarte des sa spuna ca....” - VIDEO

Ieri la Chisinau s-au adunat cei mai buni elevi din toata tara, in total au fost 78 de olimpici la limba romana si istorie care au fost premiati. Despre invatatura, studii si viitor a discutat in cadrul emisiunii O Seara Perfecta si una dintre olimpici - Ruxandra Susanu. 

Desi nu a reusit sa ajunga la evenimentul olimpicilor, astazi Ruxandra a ajuns la examenul de bacalaureat la limba si literatura romana. 

Care este parerea sa fata de acest subiect a povestit chiar ea: „Eu consider ca bacul a devenit un mit. Din experienta personala pot spune ca imi era frica de el din gimnaziu pentru ca profesorii tind foarte des sa spuna ca „vei ajunge la bacalaureat si atunci vei intelege de ce toti anii acestia v-am chinuit.”, dar cel putin la romana pot spune ca nu e adevarat pentru ca fiecare cat lucru depune aceea si primeste si nu e neaparat sa faca totul pentru a reusi.”, spune proaspata absolventa.

Pana a construi o familie atat de frumoasa, Marina si Teodor Carnat au trecut prin momente mai dificile: „Am dat la divort de trei ori...” - VIDEO

Ruxandra mai este si olimpica la istorie: „Istoria imi place pentru ca este lectia pe care ne-o da umanitatea de secole. Mama mea este profesoara de istorie si putem spune ca m-a inspirat inca de cand eram mica, dar a ajuns sa imi placa pot spune chiar si ca dintr-un spirit de patriotism.”, spune Ruxandra.

Aceasta anul acesta a ajuns la etapa de republica si a luat locul 3.

Despre razboiul prin care trece Ucraina in prezent, dar si despre ce fel de fila de istorie crede ca va fi aceasta perioada, Ruxandra a spus: „Este foarte usor sa judeci un eveniment istoric din perspectiva moderna si cu totul altceva cand te trezesti si istoria se intampla la tine peste geam si atunci in unele situatii esti mandru de cum ai actionat, ca ai raspuns la nevoia de ajutor, sau in general iti este rusine pentru ca nu ai facut ce a trebuit. Este imposibil de prezis cum vor vedea urmasii nostri istoria, dar sunt sigura ca toate emotiile negative si parerile care au fost inaintea acestei declansari vor dainui.” 

Jennifer Lopez, mesaj cu ochii in lacrimi pentru cei care nu au crezut in ea, la MTV Movie & TV Awards - VIDEO

In viitor, Ruxandra isi doreste sa invete in Romania si spera sa ajunga la Facultatea de Economie si Afaceri Internationale.

Articole din aceeasi categorie